reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecin- gdzie urodziny?

ja proponuję skorzystać z firmy która organizowała dla moich dzieci przyjęcie urodzinowe, pełen profesjonalizm, dzieci świetnie się bawiły, a ja byłam bardzo zadowolona, do mojej córeczki przyszło 8 osób, były dwie animatorki zabaw i trzecia pani która pilnowała ogólnego porządku, dzieci były bezpieczne i bardzo dobrze się bawiły, nazwa tej firmy to bajkoteka-szczecin o ile dobrze pamiętam, jak wpiszecie w wyszukiwarce taką nazwę to na pewno się wyświetlić, naprawdę szczerze polecam :)))

reklama
Korzystając z usług takiej firmy trtzeba liczyć sie z dodatkowymi kosztami. Wydaje mi sie,że cała przyjemność polega na tym aby samemu urządzic takie urodziny dla dziecka.
Chyba że ktoś nie ma czasu,wtedy rozumiem.

Z reguły nie pisze na forach ale dzisiaj sie pokusze bo pewnie mam szukających oferty urodzin dla dzieci w Szczecinie jest sporo więc..Robiłam juz urodziny młodszej córki z urodzinkowem i faktycznie były bardzo ciekawe a dla córki jak mi potem mówiła najlepsze jakie miała ale mam jeszcze starsza (tez się uparła na urodzinkowo) a jej termin urodzin się zbliża.Dzwoniłam dzisiaj do tej Pani z urodzinek i mieli duze obłożenie terminowe a mnie zależało na jednej konkretnej dacie. Oczywiscie zaproponowano mi alternatywe tydzien później ale jakoze moja córka jest strasznie uparta to o przesówaniu terminu nie było mowy. Stwierdziłam że a pokuszę się o bajkoteke jako że Pani w poście wyzej wspomniała o tej firmie. Niestety rozczarowałam się... dzwoniłam po kilka razy i odpowiada tylko sekretarka, niestety trzeba miec szczęście zeby się dodzwonić a ja nie mam tyle czasu zeby próbować. Znalazłam oferte tej firmy i szału nie ma, bogatsza oferta jest na urodzinkowie. Poza tym z tego co wiem to była to pierwsza w Szczecinie taka firma co organizowała urodziny a bajkoteka ma praktycznie przepisane co lepsze z ich oferty wiec ja nie wiem jaka to ma byc alternatywa. Wiem ze jeśli chodzi o urodzinkowo to trzeba troche poczekac na fotki z imprez (ostatnio dostałam po 3 tygodniach) ale opłaciło się. Zostaje przy urodzinkowie i alternatywny termin musze zaklepać, tu na szczęście wiem ze z kontaktem nie ma żadnych problemów bo odbierają nawet w święta (byłam paskudna i zadzwoniłam).Teraz najważniejsze zadanie: przekonac moja Kasie o zmianie terminu. Ja dołacze sie jeszcze do postów wczesniej, jesli jakies mamy robiły urodziny tylko dla dziewczynek z urodzinkowem to piszcie bo mam kilka pytan odnosnie Hannah Montana i chciałabym z relacji mam dowiedzieć sie co i jak.

Nie jestem ze Szczecina,więc chyba niewiele pomoge.. Ale przyszło mi do głowy,że możesz skorzystac z forum społecznościowego miasta Szczecin,tam na pewno będa się dokładniej orientowac.

Witajcie, ja od 6 lat animuję urodzinki w domach przedszkolach, działkach, polanach i gdzie tam rodzice mają pomysł, jako klaun Mmi Konewka co spadła z drzewka ;O) :szok:.
Zabawa zawsze jest przepyszna: są scenki - gagi - klauna, skręcam baloniki (od pieska, kwiatka, serca po konia, Spider-Man-a czy smoka:), prowadzę bardzo niestandardowe konkursy i zabawy, maluje buźki, bawię bańkami mydlanymi - dużymi i małymi.
Jestem pedagogiem wczesnoszkolnym, który jeździł przez 5 lat do szkoły pantomimy i tam nabył tego co trzeba, by być najprawdziwszym klaunem z bajki:tak:. Na co dzień współpracuję z Fundacją Pogotowie Teatralne. Tutaj nie można się reklamować, więc nie piszę nic więcej. Jeśli podoba Wam się pomysł na urodzinki z klaunem... :O) zapraszam do poszukania szczegółowych informacji.
Pozdrawiam,
Iza

Z tym klaunem to raczej bym uważala,u mojego dziecka wywołuje on bardzo negatywne emocje,po prostu się go boi. Może lepiej inna maskotkę.

Z reguły nie pisze na forach ale dzisiaj sie pokusze bo pewnie mam szukających oferty urodzin dla dzieci w Szczecinie jest sporo więc..Robiłam juz urodziny młodszej córki z urodzinkowem i faktycznie były bardzo ciekawe a dla córki jak mi potem mówiła najlepsze jakie miała ale mam jeszcze starsza (tez się uparła na urodzinkowo) a jej termin urodzin się zbliża.Dzwoniłam dzisiaj do tej Pani z urodzinek i mieli duze obłożenie terminowe a mnie zależało na jednej konkretnej dacie. Oczywiscie zaproponowano mi alternatywe tydzien później ale jakoze moja córka jest strasznie uparta to o przesówaniu terminu nie było mowy. Stwierdziłam że a pokuszę się o bajkoteke jako że Pani w poście wyzej wspomniała o tej firmie. Niestety rozczarowałam się... dzwoniłam po kilka razy i odpowiada tylko sekretarka, niestety trzeba miec szczęście zeby się dodzwonić a ja nie mam tyle czasu zeby próbować. Znalazłam oferte tej firmy i szału nie ma, bogatsza oferta jest na urodzinkowie. Poza tym z tego co wiem to była to pierwsza w Szczecinie taka firma co organizowała urodziny a bajkoteka ma praktycznie przepisane co lepsze z ich oferty wiec ja nie wiem jaka to ma byc alternatywa. Wiem ze jeśli chodzi o urodzinkowo to trzeba troche poczekac na fotki z imprez (ostatnio dostałam po 3 tygodniach) ale opłaciło się. Zostaje przy urodzinkowie i alternatywny termin musze zaklepać, tu na szczęście wiem ze z kontaktem nie ma żadnych problemów bo odbierają nawet w święta (byłam paskudna i zadzwoniłam).Teraz najważniejsze zadanie: przekonac moja Kasie o zmianie terminu. Ja dołacze sie jeszcze do postów wczesniej, jesli jakies mamy robiły urodziny tylko dla dziewczynek z urodzinkowem to piszcie bo mam kilka pytan odnosnie Hannah Montana i chciałabym z relacji mam dowiedzieć sie co i jak.

Droga Pani!
Od początku istnienia naszej działalności nie posiadamy automatycznej sekretarki, ciekawa jestem do kogo Pani dzwoniła, na pewno nie do naszej firmy Bajkoteki. Wszystkie telefony odbieramy i oddzwaniamy wtedy, kiedy nie możemy odebrać.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych na naszą stronę internetową: www.bajkoteka.szczecin.pl
Uwaga! U nas nikt nie czeka na zdjęcia, zostają one wysłane po zakończeniu przyjęcia!!!

reklama
ja proponuję skorzystać z firmy która organizowała dla moich dzieci przyjęcie urodzinowe, pełen profesjonalizm, dzieci świetnie się bawiły, a ja byłam bardzo zadowolona, do mojej córeczki przyszło 8 osób, były dwie animatorki zabaw i trzecia pani która pilnowała ogólnego porządku, dzieci były bezpieczne i bardzo dobrze się bawiły, nazwa tej firmy to bajkoteka-szczecin o ile dobrze pamiętam, jak wpiszecie w wyszukiwarce taką nazwę to na pewno się wyświetlić, naprawdę szczerze polecam :)))

Dziękujemy Pani Dorotko za ciepłe słowa, mamy nadzieję że z Gabrysią spotkamy się już niebawem aby ponownie zorganizować niezapomniane urodzinki. Serdecznie pozdrawiamy. Bajkoteka-Szczecin. Organizacja urodzin dla dzieci Szczecin | Imprezy urodzinowe dla dzieci Szczecin | Bajkoteka - 101 pomysłów na dobrą zabawę

Do góry