Dusia08
Marzec '08
To super! Moj maly ma te meble z tej seri i ikea, sa bardzo fajne polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my właśnie się dowiedzieliśmy, że teściowie dadzą nam tysiąc złotych na wózek super!! to z pracy od męża poprosimy o łóżeczko z materacykiem plus wanienka (bo chcieli wózek nam kupić), ta seria Leksvik z IKEI a moi pewnie też się uniosą honorem, to ich poprosimy o leżaczek-bujaczek i takim sposobem będziemy mieli wszystko
ja Ci się nie dziwię. Bo co innego jest jak sobie mama z teściowa kupia po bodziaku, bo wybieranei ich jest super, no i dla dziecka jest na miesiąc zy dwa, a co innego jak Ci sie wtranżalają w łozeczko, wózek czy kupują wszysko i jeszcze wymagają zebyś zadowolna byla. Jeszcze nich szpital wybiorą.hehe, Dziewczyny, widzę, że
chyba tylko ja jestem nie do końca zadowolona z tego, że to Babcia większość rzeczy kupuje, a ja nie mogę sama robić zakupów dzieciowych.
Ale to miłe mieć wsparcie ze strony rodziny, wiedzieć, że nie jest się pozostawionym ze wszystkim samemu. :-)
ja Ci się nie dziwię. Bo co innego jest jak sobie mama z teściowa kupia po bodziaku, bo wybieranei ich jest super, no i dla dziecka jest na miesiąc zy dwa, a co innego jak Ci sie wtranżalają w łozeczko, wózek czy kupują wszysko i jeszcze wymagają zebyś zadowolna byla. Jeszcze nich szpital wybiorą.
Tu raczej mamy i tescie dają kase i idą z nami wybierać. Kurde tez sie musimy tego nauczyć, a to że mam wychowała dwoje dzieci to sorry, ale to było 20 lat temu teraz sa inne czasy, to po pierwsze, a po drugie one już miały swój czas radiochy, teraz nasza kolej
...bo takie małe ubranka są najsłodsze:-)i jak sie już jedno kupi to potem już sie obojętnie obok półki z ciuszkami nie przechodzi..wiem po sobie;-)
a my właśnie się dowiedzieliśmy, że teściowie dadzą nam tysiąc złotych na wózek super!! to z pracy od męża poprosimy o łóżeczko z materacykiem plus wanienka (bo chcieli wózek nam kupić), ta seria Leksvik z IKEI a moi pewnie też się uniosą honorem, to ich poprosimy o leżaczek-bujaczek i takim sposobem będziemy mieli wszystko
u nas też jest dużo sponsorów: teście - wózek:-) (który już mam)
babcia M. łóżeczko i wszystko do łóżeczka:-)
a moi rodzice resztę wyprawki:-)
nie ma to jak się ustawić