no dobra jak mnie nie chcecie to znikam......
He he mówiłam?
Jola tylko się nie waż uciekać z tego wątku, bo jesteś tu chyba główną atrakcją Ty, i Twoje dziewczynki w tych przecudnych ciuszkach.A my tak sobie żartujemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dobra jak mnie nie chcecie to znikam......
jola466- my poprostu ci zazdroscimy kochana i zartujemy sobie bo co nam innego pozostalo nie moniq ;-)
He he mówiłam?
Jola tylko się nie waż uciekać z tego wątku, bo jesteś tu chyba główną atrakcją Ty, i Twoje dziewczynki w tych przecudnych ciuszkach.A my tak sobie żartujemy
Noooo, tutaj to "panów metków"
Super!
Mnie tam się nawet ten pan metka podoba. taka szmaciana lala. Lubię takie
A ja wciąż szukam gąsieniczki leap frog. Dalej dziewczynki mają z niej frajdę ?
Lubię tak korzystać z czyjegoś doświadczenia. To trochę egoistyczne, ale jestem za to bardzo wdzięczna
Np ta zabawka którą kupiła ostatnio barmanka (ten taki kolorowy plastikowy trójkąt przestrzenny)- widziałam ją dziś w filmie. Dziecko się nią świetnie bawiło. Co to za firma?