reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
jola466- my poprostu ci zazdroscimy kochana i zartujemy sobie bo co nam innego pozostalo nie moniq ;-)

He he :-D mówiłam? :rofl2:

Jola tylko się nie waż uciekać z tego wątku, bo jesteś tu chyba główną atrakcją :tak: Ty, i Twoje dziewczynki w tych przecudnych ciuszkach.A my tak sobie żartujemy :tak:

Eeeeeee..no ja tylko tak napisalam...nie zamirzam sie wynosic z tego watku.....bardzo lubie zakupki szczegolnie teraz jak kupuje dla moich kobietek....

Przeczytałam ostatnio sporo zachwytów nad tą zabawką. Zastanawiam się ... może ją kupić ??? Ma coś w sobie z panelu zbajerzonego którego szukam ... No i ma kilka etapów użytkowania - od niemowlaka do kilkuletniego dziecka. No i jest niedroga :tak:

LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (811352107) - Aukcje internetowe Allegro

Natomiast znalazłam dziś zabawkę idealną dla Lilijki:laugh2::laugh2::laugh2:
Ale by miała z niej radochę. W większości zabawek wykorzystuje tylko metkę :laugh2:

PAN METKA K'S KIDS + KSIĄZKA +CD+DVD PROMOCJA!!! (808724070) - Aukcje internetowe Allegro

Fajny ten muzyczny ogrodek...a w szczegolnosci wtedy kiedy dziecko moze go wykorzystac jako mini stoliczek.....bardzo ciekawe....:tak::tak:

A "pan metka" tez chcialam kupic...coz nawet juz wybralam i kazalam mezowi zaplacic zeby mama mi przyslala w paczce ale jak on zobaczyl to powiedzial ze za to nie zaplaci bo pan metka jest brzydki i dziewczyny sie przestrasza....:szok::szok::szok:

U nas tez metki robia furrore a najlepsza jest ta przy macie..bo jest duza...:-D:-D

Ja zamierzam kupic cos takiego....
media.nl

To jest na zasadzie takiej wiezyczki ze zdejmowanymi kolkami....

no i jeszcze ta podusia mi sie podoba....

TA114402.jpg

Ostatnia edycja:
Noooo, tutaj to "panów metków" :-D:-D:-D
Super!

Mnie tam się nawet ten pan metka podoba. taka szmaciana lala. Lubię takie :sorry:

A ja wciąż szukam gąsieniczki leap frog. Dalej dziewczynki mają z niej frajdę ?

Lubię tak korzystać z czyjegoś doświadczenia. To trochę egoistyczne, ale jestem za to bardzo wdzięczna :tak:
Np ta zabawka którą kupiła ostatnio barmanka (ten taki kolorowy plastikowy trójkąt przestrzenny)- widziałam ją dziś w filmie. Dziecko się nią świetnie bawiło. Co to za firma?

:sorry:
Noooo, tutaj to "panów metków" :-D:-D:-D
Super!

Mnie tam się nawet ten pan metka podoba. taka szmaciana lala. Lubię takie :sorry:

A ja wciąż szukam gąsieniczki leap frog. Dalej dziewczynki mają z niej frajdę ?

Lubię tak korzystać z czyjegoś doświadczenia. To trochę egoistyczne, ale jestem za to bardzo wdzięczna :tak:
Np ta zabawka którą kupiła ostatnio barmanka (ten taki kolorowy plastikowy trójkąt przestrzenny)- widziałam ją dziś w filmie. Dziecko się nią świetnie bawiło. Co to za firma?

No mi tez sie podobal...ale chlopu nie przemowisz do rozsadku...nie i koniec...:sorry:

Co do gasienniczki....to narazie dotykaja wszystko...pociagaja..gryza.....z wlaczaniem melodyjek pomaga mama bo narazie sobie nie radza.....ale napewno zabawka ta jest swietna zabawka edykacyjna...no wiesz kolory , liczby, dzwieki...:tak:....no i mozna ja przypiac do wozka bo ma takie rzepy z tylu....

A tem trojkat to mi tez sie podoba ..tylko ze ja myslalam ze widzialam taki sam jak ma Marcelek ....a tu wlasnie sprawdzilam no i chyba troche inny jest....
ELC Activity triangle : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

No tak, w sumie ten jest bardzo podobny, tamten z tego co pamiętał miał takie beczułkowate te "boki trójkąta". Poszukałam na allegro i tam też jest kilka rodzajów. Kosztują 30 pln nowe :eek:

Trójkąt edukacyjny (821055485) - Aukcje internetowe Allegro

A wyglądało na raczej drogą zabawkę

Dziś mój tata kupił Lilii w mothercare taki grający nakręcany panel, w okienku jak w telewizorze przesuwa sie kolorowa taśma ze zwierzątkami, jest wałeczek do kręcenia, przycisk piszczałka i na dole jeszcze takie 3 kółeczka. Zapłacił za to 85 pln :eek::eek::eek: Jak weszłam na stronę mothercare i zobaczylam że kosztuje tam 8,5 Ł to spadłam z kanapy. Co prawda to promocja (bo jest akurat na zabawki) ale przed przeceną też było o ponad połowę tańsze

Happy Safari musical TV : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
:crazy:

No tych wersji trojkatowych zabawek edukacyjnych jest sporo....

A ten telewizorek....to rzeczywiscie niezle przegiecie w cenie.....:szok::szok::szok:....
Czy to wlasnie ta zabaweczka od ktorej Lili oczek nie mogla oderwac,,.....:tak:

A ja jeszcze moge polecic z mothercare tego lwa...wlasnie z Happy Safari.....ja juz go kupilam dawno...ale dziewczyny tez lubia go narazie dotykac..i smieja sie jak mowi hello.....tez fajna zabawka edukacyjna......
no i oczywiscie nie bylabym soba gdybym nie zakupila jej za polowe ceny....:-D:-D:-D

a i uwielbiaja grzywe bo jest zrobiona z metek....:-):-):-)

Moniq- a ja mam pytanie do Ciebie - gdzie kupilas te piękne kroniki i to cos do podklejania fotek??
Juz kiedyś miałam sie spytać...ale jakoś wyleciało mi z głowy. Te albumiki są po prostu piekne i pomimo, że ja mam juz jeden album z opisami co dziecko w danym czasie powinno robic, itd... to chciałabym poprowadzic też taką kronikę z Jagódkowego życia:tak::-):-):-)

aaaa i jak Wam się kostka spisuje - Lili jest równie nią zachwycona co Bliźniaczki Joli??
Też się na ta kostke czaję:tak:

reklama
Joluś ta wieża ze zwierzątek - kółek, jest super, skąd to jest?
I ja chyba kupię "pana metka" hi hi hi:-):-):-)

Do góry