reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
jola466- my poprostu ci zazdroscimy kochana i zartujemy sobie bo co nam innego pozostalo nie moniq ;-)

He he :-D mówiłam? :rofl2:

Jola tylko się nie waż uciekać z tego wątku, bo jesteś tu chyba główną atrakcją :tak: Ty, i Twoje dziewczynki w tych przecudnych ciuszkach.A my tak sobie żartujemy :tak:

Eeeeeee..no ja tylko tak napisalam...nie zamirzam sie wynosic z tego watku.....bardzo lubie zakupki szczegolnie teraz jak kupuje dla moich kobietek....

Przeczytałam ostatnio sporo zachwytów nad tą zabawką. Zastanawiam się ... może ją kupić ??? Ma coś w sobie z panelu zbajerzonego którego szukam ... No i ma kilka etapów użytkowania - od niemowlaka do kilkuletniego dziecka. No i jest niedroga :tak:

LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (811352107) - Aukcje internetowe Allegro

Natomiast znalazłam dziś zabawkę idealną dla Lilijki:laugh2::laugh2::laugh2:
Ale by miała z niej radochę. W większości zabawek wykorzystuje tylko metkę :laugh2:

PAN METKA K'S KIDS + KSIĄZKA +CD+DVD PROMOCJA!!! (808724070) - Aukcje internetowe Allegro

Fajny ten muzyczny ogrodek...a w szczegolnosci wtedy kiedy dziecko moze go wykorzystac jako mini stoliczek.....bardzo ciekawe....:tak::tak:

A "pan metka" tez chcialam kupic...coz nawet juz wybralam i kazalam mezowi zaplacic zeby mama mi przyslala w paczce ale jak on zobaczyl to powiedzial ze za to nie zaplaci bo pan metka jest brzydki i dziewczyny sie przestrasza....:szok::szok::szok:

U nas tez metki robia furrore a najlepsza jest ta przy macie..bo jest duza...:-D:-D

Ja zamierzam kupic cos takiego....
media.nl

To jest na zasadzie takiej wiezyczki ze zdejmowanymi kolkami....

no i jeszcze ta podusia mi sie podoba....

TA114402.jpg

Ostatnia edycja:
Noooo, tutaj to "panów metków" :-D:-D:-D
Super!

Mnie tam się nawet ten pan metka podoba. taka szmaciana lala. Lubię takie :sorry:

A ja wciąż szukam gąsieniczki leap frog. Dalej dziewczynki mają z niej frajdę ?

Lubię tak korzystać z czyjegoś doświadczenia. To trochę egoistyczne, ale jestem za to bardzo wdzięczna :tak:
Np ta zabawka którą kupiła ostatnio barmanka (ten taki kolorowy plastikowy trójkąt przestrzenny)- widziałam ją dziś w filmie. Dziecko się nią świetnie bawiło. Co to za firma?

:sorry:
Noooo, tutaj to "panów metków" :-D:-D:-D
Super!

Mnie tam się nawet ten pan metka podoba. taka szmaciana lala. Lubię takie :sorry:

A ja wciąż szukam gąsieniczki leap frog. Dalej dziewczynki mają z niej frajdę ?

Lubię tak korzystać z czyjegoś doświadczenia. To trochę egoistyczne, ale jestem za to bardzo wdzięczna :tak:
Np ta zabawka którą kupiła ostatnio barmanka (ten taki kolorowy plastikowy trójkąt przestrzenny)- widziałam ją dziś w filmie. Dziecko się nią świetnie bawiło. Co to za firma?

No mi tez sie podobal...ale chlopu nie przemowisz do rozsadku...nie i koniec...:sorry:

Co do gasienniczki....to narazie dotykaja wszystko...pociagaja..gryza.....z wlaczaniem melodyjek pomaga mama bo narazie sobie nie radza.....ale napewno zabawka ta jest swietna zabawka edykacyjna...no wiesz kolory , liczby, dzwieki...:tak:....no i mozna ja przypiac do wozka bo ma takie rzepy z tylu....

A tem trojkat to mi tez sie podoba ..tylko ze ja myslalam ze widzialam taki sam jak ma Marcelek ....a tu wlasnie sprawdzilam no i chyba troche inny jest....
ELC Activity triangle : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

No tak, w sumie ten jest bardzo podobny, tamten z tego co pamiętał miał takie beczułkowate te "boki trójkąta". Poszukałam na allegro i tam też jest kilka rodzajów. Kosztują 30 pln nowe :eek:

Trójkąt edukacyjny (821055485) - Aukcje internetowe Allegro

A wyglądało na raczej drogą zabawkę

Dziś mój tata kupił Lilii w mothercare taki grający nakręcany panel, w okienku jak w telewizorze przesuwa sie kolorowa taśma ze zwierzątkami, jest wałeczek do kręcenia, przycisk piszczałka i na dole jeszcze takie 3 kółeczka. Zapłacił za to 85 pln :eek::eek::eek: Jak weszłam na stronę mothercare i zobaczylam że kosztuje tam 8,5 Ł to spadłam z kanapy. Co prawda to promocja (bo jest akurat na zabawki) ale przed przeceną też było o ponad połowę tańsze

Happy Safari musical TV : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
:crazy:

No tych wersji trojkatowych zabawek edukacyjnych jest sporo....

A ten telewizorek....to rzeczywiscie niezle przegiecie w cenie.....:szok::szok::szok:....
Czy to wlasnie ta zabaweczka od ktorej Lili oczek nie mogla oderwac,,.....:tak:

A ja jeszcze moge polecic z mothercare tego lwa...wlasnie z Happy Safari.....ja juz go kupilam dawno...ale dziewczyny tez lubia go narazie dotykac..i smieja sie jak mowi hello.....tez fajna zabawka edukacyjna......
no i oczywiscie nie bylabym soba gdybym nie zakupila jej za polowe ceny....:-D:-D:-D

a i uwielbiaja grzywe bo jest zrobiona z metek....:-):-):-)

Moniq- a ja mam pytanie do Ciebie - gdzie kupilas te piękne kroniki i to cos do podklejania fotek??
Juz kiedyś miałam sie spytać...ale jakoś wyleciało mi z głowy. Te albumiki są po prostu piekne i pomimo, że ja mam juz jeden album z opisami co dziecko w danym czasie powinno robic, itd... to chciałabym poprowadzic też taką kronikę z Jagódkowego życia:tak::-):-):-)

aaaa i jak Wam się kostka spisuje - Lili jest równie nią zachwycona co Bliźniaczki Joli??
Też się na ta kostke czaję:tak:

reklama
Joluś ta wieża ze zwierzątek - kółek, jest super, skąd to jest?
I ja chyba kupię "pana metka" hi hi hi:-):-):-)

Do góry