reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szafa malucha

reklama
kombinezonik- pierwsza klasa krasnal:D z zakupami na allegro sie zgadzam pod warunkiem ze gra jest warta swieczki znaczy musi sie opłacać dorzucic te 12 zeta na koszty przesyłki, no bo czasami na jedno wychodzi czy na allegro czy w sklepie, a dotknac mozna i wymacać czy materiał milusi :p

Sorga dokładnie! Dlatego zazwyczaj nie kupuję pojedynczych rzeczy - tylko dopiero gdy u danego sprzedawcy zainteresuje mnie kilka. Wtedy koszt przesyłki (zazwyczaj 6-8zł) sympatycznie się rozkłada :tak:
A kombinezonik (używany ale w bdb stanie) za niecałe 14zł to chyba dobra cena ;-)
W sklepie nie byłoby mnie stać na kupienie tego wszystkiego, co już mam... U nas ceny obłędne...

Kombinezon rzeczywiście słodki :tak:

A ja napalałam się na łóżeczko Laura z Drewexu i niestety po obejrzeniu na żywo łóżeczek tej firmy mąż stwierdził, że jest bardzo kiepskie mocowanie spodu i jest pewien, że nie wytrzymie małego łobuziaka :zawstydzona/y:
No cóż w takim razie pozostaje mi klupś, tylko jeszcze nie wiem który model :zawstydzona/y:

Nie rób smutasa Jola , Klups tez jest ładny:tak: a jak ci bedzie nie tak, to zarzadzisz malowanie albo inne ozdabianie :)

Masz rację Sorga, te z klupsia też śliczne, a nawet może i lepiej bo Laura bardziej dla dziewczynki, a ja przecież chłopa będę mieć :tak:

reklama
Do góry