reklama
kombinezonik- pierwsza klasa krasnal
z zakupami na allegro sie zgadzam pod warunkiem ze gra jest warta swieczki znaczy musi sie opłacać dorzucic te 12 zeta na koszty przesyłki, no bo czasami na jedno wychodzi czy na allegro czy w sklepie, a dotknac mozna i wymacać czy materiał milusi 
Sorga dokładnie! Dlatego zazwyczaj nie kupuję pojedynczych rzeczy - tylko dopiero gdy u danego sprzedawcy zainteresuje mnie kilka. Wtedy koszt przesyłki (zazwyczaj 6-8zł) sympatycznie się rozkłada 
A kombinezonik (używany ale w bdb stanie) za niecałe 14zł to chyba dobra cena ;-)
W sklepie nie byłoby mnie stać na kupienie tego wszystkiego, co już mam... U nas ceny obłędne...

A kombinezonik (używany ale w bdb stanie) za niecałe 14zł to chyba dobra cena ;-)
W sklepie nie byłoby mnie stać na kupienie tego wszystkiego, co już mam... U nas ceny obłędne...
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Esia fajniutki ten kombinezonik

jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Kombinezon rzeczywiście słodki
A ja napalałam się na łóżeczko Laura z Drewexu i niestety po obejrzeniu na żywo łóżeczek tej firmy mąż stwierdził, że jest bardzo kiepskie mocowanie spodu i jest pewien, że nie wytrzymie małego łobuziaka
No cóż w takim razie pozostaje mi klupś, tylko jeszcze nie wiem który model

A ja napalałam się na łóżeczko Laura z Drewexu i niestety po obejrzeniu na żywo łóżeczek tej firmy mąż stwierdził, że jest bardzo kiepskie mocowanie spodu i jest pewien, że nie wytrzymie małego łobuziaka

No cóż w takim razie pozostaje mi klupś, tylko jeszcze nie wiem który model

kachasek
matka-wariatka :)

reklama
anuula30
czerwcówka 2007
:-)
świetne :-)

właśnie przeglądam katalog baby-walz i wiecie co znalazłam? ochraniacze na kolanka
http://www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50275&Do=50062&_SSL=0&pBild=0 nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego:-)
Podziel się: