PYCIA JUZ CI PISZE! No wiec tak, wszystko oczywiscie zalezy od pogody i pielegniarki w szpitalu dopomoga ci w tym, podpowiedza jak grubo maluszka ubrac itd. Powiedzy jednak ze bedzie okolo 20 stopni jak bedziecie wychodzic ze szpitala to ja bym ubrala tak, jakies body plus pajacyk czy spioszek, oczywiscie czapeczka i jakis cienki kocyk bo jak sie wyjdzie na dwor pierwszy raz to lepiej dzidzie przykryc tak na chwile by to powietrze "nie uderzylo" prosto w maluszka. Wiem ze nasze mamy zakrywaly nas pieluszka tetrowa pomiedzy szpitalem a samochodem. mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi. Co do fotelika do samochodu to nie wiem jak jest w Pl ale tutaj cie nie wypuszcza do domu jak nie masz fotelika. Polozna wyprowadza cie i dziecko i sama sprawdza i zapina maluszka w foteliku.
Co do okraglych lozeczek to nie mam pojecia czy sa w Pl. Mnie sie podobaja ale jakos tak nie zdecydowalam sie na takie choc pokoj malej jest duzy i smialo bym mogla takie wstawic. A jesli chodzi o kosz na brudne ciuszki to napewno kupie bo nie dosc ze super praktyczny to jeszcze estetyczny i jest na co popatrzec. Nie wiem jednak czy sa w Pl a jak sa to gdzie. Mozna zawsze zamowic z netu. Nie sa one takie drogie bo w granicach 30 dolarow a przesylka nie jest taka droga wiec jak ktos zainteresowany to moge podac nazwy sklepow itd.
Co do okraglych lozeczek to nie mam pojecia czy sa w Pl. Mnie sie podobaja ale jakos tak nie zdecydowalam sie na takie choc pokoj malej jest duzy i smialo bym mogla takie wstawic. A jesli chodzi o kosz na brudne ciuszki to napewno kupie bo nie dosc ze super praktyczny to jeszcze estetyczny i jest na co popatrzec. Nie wiem jednak czy sa w Pl a jak sa to gdzie. Mozna zawsze zamowic z netu. Nie sa one takie drogie bo w granicach 30 dolarow a przesylka nie jest taka droga wiec jak ktos zainteresowany to moge podac nazwy sklepow itd.