reklama
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Moze znacie kogos, kto potrzebuje ciuszkow dla dziewczynki? Mam cala szafe dziewczynskich Misi ubranek. Uniseksy oddalam znajomej dla synka, ale zostala masa rzeczy dla dziewczynki...sukieneczki, kurtki itp - wszystko co kolorystycznie do chlopca nie pasuje. Chetnie to oddam, jesli znacie kogos, kto by chcial, prosze o cynk ;-) Troche szkoda mi nowe i prawie nowe ciuchy wyrzucac a w szafie juz sie nie mieszcza.
Ooo..Sorga, moze Ty chcesz dla Tami? Rozu malo, bo tez nie lubie ;-) Piszac dziewczynskie mialam na mysli glownie aplikacje na ciuszkach - motylki, serduszka itp...wstyd w to chlopaka ubrac ;-)
Ooo..Sorga, moze Ty chcesz dla Tami? Rozu malo, bo tez nie lubie ;-) Piszac dziewczynskie mialam na mysli glownie aplikacje na ciuszkach - motylki, serduszka itp...wstyd w to chlopaka ubrac ;-)
Ostatnia edycja:
Wklejam, bo może Wam się spodoba - mnie podobają się bardzo i na pewno zainwestuję
Lanczówki - Sklep BUILT.PL
Lanczówki - Sklep BUILT.PL
luka fajne te torby
zajęło mi kilka dobrych minut, żeby dojść co to znaczy lanczówki
oj czas najwyższy, żeby junior wyskoczył z brzucha, bo z mojego mózgu nic nie zostanie
Jola ja mam phillipsa, taka najprostsza wersja i jest ok.
zajęło mi kilka dobrych minut, żeby dojść co to znaczy lanczówki
oj czas najwyższy, żeby junior wyskoczył z brzucha, bo z mojego mózgu nic nie zostanie
Jola ja mam phillipsa, taka najprostsza wersja i jest ok.
Poszalałam na promocji - wklejam linka może coś Wam się spodoba
Ubranka dziecięce - WIOSENNA PROMOCJA
Ubranka dziecięce - WIOSENNA PROMOCJA
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Luka-mam Victoria's secret ale z ciuchami? ojej to oni ciuchy tez sprzedaja? nie wiedzialam :-) Musze poszperac w necie. Tam gdzie czasem zaglaam to nie ma ciuchow, ale moze sa w miescie jeszcze inne.
Izka chodzi mi o sukienki letnie Women's Clothing: Women's Clothes & Fashion Styles at Victoria's Secret
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Luka a allegro juz przetrzepalas? victoria secret na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro :-)
reklama
Podziel się: