Esia u nas bojowe zadanie zapierania plam po kupkach przypada tatusiowi, a zapiera szarym mydłem "biały jeleń" i żadnej plamy po praniu nigdy nie znalazłam :-) Także polecam wypróbowanie mydła "biały jeleń" i siły piorącej tatusia Piotrusia ;-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Co do kup to u nas tez czesto zostawaly ale co dziwne tylko na bodach...Na spodniach zawsze zeszlo...
Efilo super te bodziaki...Ma kolezanka talent
:-)
Efilo super te bodziaki...Ma kolezanka talent

Dziewczynki mam pytank bo juz zbliza sie jesien i zima...myslalyscie moze o ciuszkach zimowych dla naszych skarbow??? Kupujecie jakies kurteczki, buciki???? A moze tylko spiworki jakies??? Macie w ogole juz cos z grubszych rzeczy? Moze poddacie mi jakies pomysly bo my sie niedlugo bedziemy przeprowadzac i tam gdzie jedziemy to bedzie prawdziwa zima i snieg itd wiec musze zaczac myslec co bedzie potrzeba kupic.
Monia ja ciuszki dla Piotrusia kupiłam jeszcze przed jego urodzeniem - w tym kilka kombinezonów. Mam takie na średio zimną zimę i na bardzo zimną - no i mogę powiedzieć, że po dokładnym obejrzeniu i przemyśleniu, najlepsze będą takie, które mają przyszyte stópki i rękawiczki (czyli dół jak pajacyk). Wszelkie elementy doczepiane (buciki i rękawiczki) to potencjalna furtka dla zimna. No i ważne, żeby wygodnie rozpinały się na całej długości. Już teraz Piotruś niecierpliwi się, gdy zbyt długo go ubieram - zimną z tymi kilogramami ciuchów będzie dramat. No i sensowny kaptur - bo zbyt duży tworzy namiot nad uszami i wcale ich nie chroni.
Jolka bardzo ladny kombinezon!!!
A jaki wielki
Esiu zgadzam sie z tym kombinezonem ale niestety u nas takie sa zadkoscia, powiem szczerze ze nawet takiego jeszcze nie widzialam, za to bardzo popularne sa takie jakby spiworki specjalne do wozka czy fotelika samochodowego. Latwo sie rozpina i specjalne dziurki sa na pasy. Taki napewno kupie ale nie wiem co ubrac dziecku pod takie cos? No i to chyba nie ma kapturkow wiec chyba tylko czapki beda w robocie albo kapturki od bluz???

Esiu zgadzam sie z tym kombinezonem ale niestety u nas takie sa zadkoscia, powiem szczerze ze nawet takiego jeszcze nie widzialam, za to bardzo popularne sa takie jakby spiworki specjalne do wozka czy fotelika samochodowego. Latwo sie rozpina i specjalne dziurki sa na pasy. Taki napewno kupie ale nie wiem co ubrac dziecku pod takie cos? No i to chyba nie ma kapturkow wiec chyba tylko czapki beda w robocie albo kapturki od bluz???
Ja mam ciuszki na jesień, o zimie jeszcze nie myślałam, ale słusznie czas się rozejrzeć bo nie wiadomo kiedy nas zaskoczy w tym roku :-)
Monia ja mam zimową kurteczkę z kożuszkiem no i do tego jakieś spodnie z cieplejszą podszewką, ale nie wiem czy Czarek w tą kurtkę w zimie się jeszcze zmieści. Trzeba będzie pewnie kupić cieplejszy kombinezon, albo większą kurtkę i ciepłe buciki. No i sanki!
A ja mam pytanie czy zamierzacie jesienią/zimą na wyjścia z domu ubierać dzieci w rajstopki pod spodnie?
Monia ja mam zimową kurteczkę z kożuszkiem no i do tego jakieś spodnie z cieplejszą podszewką, ale nie wiem czy Czarek w tą kurtkę w zimie się jeszcze zmieści. Trzeba będzie pewnie kupić cieplejszy kombinezon, albo większą kurtkę i ciepłe buciki. No i sanki!

A ja mam pytanie czy zamierzacie jesienią/zimą na wyjścia z domu ubierać dzieci w rajstopki pod spodnie?
reklama
Podziel się: