reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szafa malucha

Kotek- Jak patrze ze wy juz za "4" sie zabieracie to jestem w szoku:szok::-D :-) Mojej malej dupince "2" jak najbardziej wystarczaja :-)

Iza 4 na razie kupione, ale czekają na swoja kolej, póki co 3 pasują idealnie. Z tymi 4 to jeszcze troche musimy poczekać bo na opak. jest napisane od 9 do 17 kg więc dużo wiecej niż mała waży i na 100% coś by wyleciało:-D.

reklama
Zosienka nosi huggiesy 3. Pampersy też ma ale mi nie podchodzą bo nie mają tej gumeczki z tyłu i jakoś tak sie gorzej trzymają.
A ubranka ma jeszcze 56 ale już są przyciasnawe. Nosi też 62 ale te widać że troche za duże. Mowie o numeracji H&M, bo co firma to inaczej. Pamiętam jak 56 było na nią za wielkie a polskie śpioszki 68 były w sam raz :-D

Moja Livka tez jeszcze wchodzi w 56 z H&M,a inne firmy to 68 np. cocodrillo,kupiłam dzisiaj sliczne rajstopki naszej Woli jedwabna wiskoza cudne

Wicie co, no teraz nam qpa wycieka z Huggiesów :baffled: Więc to na 100% nie wina montażu - z resztą, 10x sprawdzam czy wszystkie falbanki ładnie wywinęte, czy pieluszka prosto, równo i nie podwinięta na plecach. I guzik.
Więc następne moje pytanie - czym dopieracie musztardowe ślady? Po porządnym spłukaniu ukropiastą wodą z kranu i upraniu w Loveli na 40' na części ubranek nadal są ślady :baffled:

Ubranka z H&M można prac w 60stopniach więc mam lepiej :tak: Ale kupy i tak zostaja. Nie przejmuje się jednak nimi bo w drugim trzecim praniu w koncu znikaja. P.S. Też piorę w Loveli.

A ja mam temat z innej beczki. Choć też 'szafowy'.
Moja koleżanka urodziła tego samego dnia Alicję. A że jest uzdolniona plastycznie to zaczęła Alicji przyozdabiać bodziaki smiesznymi malunkami. Strasznie jej tego pozazdroscilysmy i namowilysmy ja do namalowania tez czegos dla naszych maluszkow. Może Wy też chciałybyście coś takiego? Jako że robi to specjalnie dla konkretnego dzidziusia to maluje co sie chce na czym sie chce :tak:
Jej wybrane dzieła zamieściła na stronce Unique Wear

reklama
Efilo faktycznie świetne te malunki :-D

Chyba Piotruś ma żrące kupy :baffled: Bo na niektórych ubrankach nie dopiera się nawet po nastu praniach :baffled:

Do góry