- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Jezu, Drop, w takiej sytuacji spałabym na podłodze, byle zwiać od faceta, a jutro szukałabym innej opcji.Lady Loka tam już nie ma dla nas miejsca
Skoro rozkminiasz czy dożyjesz do rana, a jednocześnie nie chcesz podjąć żadnej akcji, to czego oczekujesz tutaj? Że poczekamy do rana i zapytamy czy żyjesz?
Jak boisz się o swoje życie to wiej. Ja bym do byle hostelu poszła. Dzwoń na telefon zaufania, są domy samotnej matki, są miejsca dla ofiar przemocy, mogą Ci pomóc zniknąć. Idź do prawnika, są darmowe porady prawne, zapytaj jak ograniczyć mu władzę rodzicielską.
Ty nie masz nagle złej sytuacji, ta sytuacja jest zła właściwie od samego początku i regularnie jak poruszałaś tenat faceta, dostawałaś rady, żeby wiać, bo to, co się u Was dzieje nie jest normalne. To się oburzałaś, że wszystkie doradzające Ci się nie znają.
Daanaa
Fanka BB :)
Pakuj się i uciekaj do rodziny... Z szaleńcami nie ma żartów.
10km od mojej rodzinnej miejscowości parę dni temu mężczyzna podpalił dom, spalił się on i 3jka dzieci, żona po kłótni pobiegła po pomoc. A on zrobił w tym czasie to ..
Nie ma co czekać ni sekundy.
10km od mojej rodzinnej miejscowości parę dni temu mężczyzna podpalił dom, spalił się on i 3jka dzieci, żona po kłótni pobiegła po pomoc. A on zrobił w tym czasie to ..
Nie ma co czekać ni sekundy.
Napisałam na privNapisz może, skąd jesteś, to spróbuję poszukać, gdzie byś mogła się udać awaryjnie.
GosiaSamosoa
Początkująca w BB
Dziewczyno zawsze jest jakieś wyjście, tylko niekoniecznie w danym momencie takiego oczekujemy-wiej gdziekolwiek, dom samotnej matki, hostel,koleżanka, inni znajomi, ciotka,rodzice ,nie wstydź się prosić o pomoc
Skoro rozkminiasz czy dożyjesz do rana, a jednocześnie nie chcesz podjąć żadnej akcji, to czego oczekujesz tutaj? Że poczekamy do rana i zapytamy czy żyjesz?
Przepraszam bardzo że nie mam doświadczenia w takich sytuacjach, że nie umiem sobie poradzić, że nie widzę sposobu ucieczki, a tam gdzie szukałam pomocy zostałam tylko wysłuchana i na tym poprzestano.To się oburzałaś, że wszystkie doradzające Ci się nie znają.
"chwalisz się czy żalisz?" "tobie to zawsze wiatr w oczy" "dziewczyny z przemocowcem klepie się po pleckach" cudne to było.
GosiaSamosoa
Początkująca w BB
Jak możemy Ci pomóc?Pytam serio,czego od Nas oczekujesz?Twoja sytuacja jest zła, zdajesz sobie z tego sprawę, ale mam wrażenie, że liczysz na cud,jeśli jesteś pod ścianą to nie możesz dłużej czekać ,bać się itd. Wszystkie w Twoich rękach, znajdź w Sobie siłę i nie czekaj aż wydarzy się tragedia
reklama
Jestem jak szczur, przyzwyczaiłam się do panujących warunków.Jak możemy Ci pomóc?Pytam serio,czego od Nas oczekujesz?Twoja sytuacja jest zła, zdajesz sobie z tego sprawę, ale mam wrażenie, że liczysz na cud,jeśli jesteś pod ścianą to nie możesz dłużej czekać ,bać się itd. Wszystkie w Twoich rękach, znajdź w Sobie siłę i nie czekaj aż wydarzy się tragedia
Jak mogę zabezpieczyć dziecko?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: