Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęMaść majerankowa pod nosek, inhalacje z soli izotoniczej lub hipertonicznej, kłaść maluszka wyżej do spania, nawilżać powietrze, wietrzyć pokoje.. sama wiem , że często nic nie pomaga.
U nas najlepiej sprawdzał się ectorhin spray do noska.Witam zna może ktoś dobre sposoby na katar u niemowlaka ma 5miesiecy sól morska nie pomaga a w nocy ani w dzien nie może spać bo ma nardzo zatkany nos mimo tego że często oczyszczam nosek
Od 3 dni się męczę i wreszcie dziś poprawa. Kochane dziewczyny z forum mi doradzily.Więc tak: inhalacje z soli, nawilżacz na noc, sól morska i odciaganie aspiratorem, oklepywanie po plecach, dużo leżeć na brzuszku i maść majerankowa pod nos. Dużo spacerów. Nam mega pomaga ,mały ma 3mce i strasznie się męczyłWitam zna może ktoś dobre sposoby na katar u niemowlaka ma 5miesiecy sól morska nie pomaga a w nocy ani w dzien nie może spać bo ma nardzo zatkany nos mimo tego że często oczyszczam nosek
Ale czy z gorączka na dwór można wyjśćOd 3 dni się męczę i wreszcie dziś poprawa. Kochane dziewczyny z forum mi doradzily.Więc tak: inhalacje z soli, nawilżacz na noc, sól morska i odciaganie aspiratorem, oklepywanie po plecach, dużo leżeć na brzuszku i maść majerankowa pod nos. Dużo spacerów. Nam mega pomaga ,mały ma 3mce i strasznie się męczył
Maść majerankowa pod nosek, inhalacje z soli izotoniczej lub hipertonicznej, kłaść maluszka wyżej do spania, nawilżać powietrze, wietrzyć pokoje.. sama wiem , że często nic nie pomaga.Witam zna może ktoś dobre sposoby na katar u niemowlaka ma 5miesiecy sól morska nie pomaga a w nocy ani w dzien nie może spać bo ma nardzo zatkany nos mimo tego że często oczyszczam nosek
DziękujęMaść majerankowa pod nosek, inhalacje z soli izotoniczej lub hipertonicznej, kłaść maluszka wyżej do spania, nawilżać powietrze, wietrzyć pokoje.. sama wiem , że często nic nie pomaga.