reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

reklama
hehe dobre tasiemca!:tak:A co do symptomow to mam bole brzuszka jak na@ i to glownie w nocy i pachwinki bola i dzidzie czuje bardzo na dole ale brzuszek raczej mam cala ciaze nisko usadowiony ,alatego ciezko mi powiedziec ,czy sie obnizyl;-).

Mój też całą ciążę był dość nisko (a mimo to czuję ucisk na przeponę, choć rzeczywiście ze zgagą nie miałam problemów) Właśnie rozmawiam z koleżanką na gg - jest instruktorką Pilatesa - i zbieram rady na bolące plecki, bo coś mi dzisiaj dokuczają bardziej, niż zwykle. Poza tym nadal jem, podejrzenia co do tasiemca zaczynają być coraz bardziej uzasadnione:-).
A w ogóle to chciałam się pochwalić: mój kochany przyniósł mi dzisiaj dwie róże - jedną wielką i purpurową dla mnie i drugą malutką herbacianą dla Ali. Czy to nie urocze?

no to masz fajosko!(z tymi kwiatkami)ja pochwale sie jutro,bo moj M wraca wlasnie z pracy do rodzinki po 3 tygodniach.Obecnie mieszkamy w niemczech a on pracuje w szwaicarii,no i po porodzie planujemy (w zasadzie jest juz to stwierdzone)sie przeprowadzic na dol niemiec zeby bylo blisko ,bo nasza coreczka bardzo teskni za tatusiem:-)a narazie musiamy tesknic:-(i to bardzioo

Moj ginekolog powiedzial ze mam rozwarcie i miekka szyjke dosyc nisko.A w szpitalu odwrotnie nic sie nie dzieje skurcze tylko przepowiadajace. Sama juz nie wiem badali mnie w szpitalu 4 razy przez 12 godz. zaczelam krwawic i nic wiecej. Caly dzien spalam wlasciwie jakbym na jakis prochcach byla .:cool:

Nadiuleczka,

Trochę smutno, że masz swoją drugą połowę tak daleko, ale coś czuję, że Waszej miłości to bynajmniej nie przeszkadza :-) Ja też swego czasu mieszkałam kilkaset kilometrów od swojego mężczyzny i tęskniłam straszliwie, więc rozumiem Was doskonale...na szczęście mam go teraz przy sobie (co prawda często wyjeżdża, ale tylko na kilka dni i to zazwyczaj gdzieś w Polskę).

buziaki

reklama
Niunia,

biedactwo, nieźle Cię musieli wymęczyć przez te godziny w szpitalu...czy lekarz powiedział Ci, ile masz centymetrów tego rozwarcia?
Trzymam kciuki, żeby się ładnie dalej potoczyło.

Do góry