reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Witam od kilku dni mam na wkładce brzydko podbarwioną wydzielinę z pochwy, mam wrażenie, że dzisiaj wkładka była również mokra, jakby woda, nie mam skurczy, jestem w 37 t.c. Brzuszek mam bardzo nisko, czy to zbliża się "ta" chwila?? Prosze o odp i pozdrawiam

reklama
Witam od kilku dni mam na wkładce brzydko podbarwioną wydzielinę z pochwy, mam wrażenie, że dzisiaj wkładka była również mokra, jakby woda, nie mam skurczy, jestem w 37 t.c. Brzuszek mam bardzo nisko, czy to zbliża się "ta" chwila?? Prosze o odp i pozdrawiam
kochana jezeli wydaje ci sie ze to woda to udaj sie do lekarza bo byc moze sacza ci sie wody plodowe.
u mnie na kilka dni przed porodem odszedl czop i malam wieczorami skurcze az zlapaly tak ze nie chcialy puscic:)

reklama
Dzięki. Taki śluz pojawił się po badaniu ginekologicznym, które nie było delikatne, ból odczuwałam do wieczora.

Cześć, miałam tak samo - po badaniu ginekologicznym po ktg, które było krótko mówiąc 'nie delikatne' miałam przez 3 dni lekko brunatne zabarwienie na wkładce. Potem byłam u swojej pani gineksowej i ona mnie uświadomiła, że niestety im bliżej porodu tym badanie będzie boleśniejsze, bo inaczej jest pochwa ustawiona itp i lekarz jak chce sprawdzić rozwarcie to niestety to trochę boli. A zabarwienie brunatne jak najbardziej może być skutkiem po badaniu i to wyjaśnienie mnie uspokoiło :) Myślę, że u Ciebie jest tak samo..

Do góry