niezapominajka876
Fanka BB :)
Robiłam betę, poniżej 0,20… ale może było za wcześnie. Czekam na maj i będę testować.Dziewczyny, jak testy? Już jakieś robiłyście?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam betę, poniżej 0,20… ale może było za wcześnie. Czekam na maj i będę testować.Dziewczyny, jak testy? Już jakieś robiłyście?![]()
Robiłam betę, poniżej 0,20… ale może było za wcześnie. Czekam na maj i będę testować.
Okres...Dziewczyny, jak testy? Już jakieś robiłyście?![]()
Skuś się i daj znać!Dzisiaj przyszła mi największą paczka testów z easy@home i wzięłam się za testowanie bo mnie rwie jajnik prawy, że wyprostować się nie mogę i niby wynik negatywny ale odczyt już sporawy na Premomie. Zauważyłam, że easy@home oferuje też testy domowe do detekcji PdG z moczu - to niby metabolit proga i daje info czy już po owulce. Nie wiem czy słyszałyście, ale ja się chyba na to skusze.![]()
Skuś się i daj znać!
Ja czuję jakby miał być okres ale go nie ma.
Robiłam w niedzielę, <0.20. W czwartek progesteron 16.20, w niedziele 16.60 więc owulacja byłaTo aby nie męczył na darmo jak mój ostatnio... namęczy, namęczy, nadziei narobi i menda przyszła. A betę robiłaś?
Musiałaś dokupić jakąś usługę w tej aplikacji?Co do owulacyjnych też wrzucam na Prenom! To Twoje pierwsze testy? Czy już wcześniej robiłaś?