loumarie
Fanka BB :)
Domowe laboratorium i ładnie się wybarwiają
A to też korzystałam z nich. Są spoko moim zdaniem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Domowe laboratorium i ładnie się wybarwiają
Coś przeczuwam, że wcześniej mnie krew zalejeTo razem z @patszy praktycznie będziecie testować.![]()
Dalej czekasz czy coś w międzyczasie przyszło?Wczoraj robiłam wieczorem test, to było 12 dni od stosunku gdzie coś mogło jeszcze być, obserwując moje zachowanie + jakość śluzu, ale było i bez cienia cienia. Uważam, że jeśli coś by miało być to już test by to pokazał. Tym samym cykl spisuję na stratę, a zaczynam oczekiwanie dalsze na.
Ja miałam problemy z owulacją, według testów była, według ginekologa nie ale jak sama pani dr powiedziała - nie skupiłam się na owulacji.Coś przeczuwam, że wcześniej mnie krew zaleje
Pamiętasz, po peaku mąż focha strzelił i już nic nie działaliśmy![]()
Coś przeczuwam, że wcześniej mnie krew zaleje
Pamiętasz, po peaku mąż focha strzelił i już nic nie działaliśmy![]()
Ja miałam problemy z owulacją, według testów była, według ginekologa nie ale jak sama pani dr powiedziała - nie skupiłam się na owulacji.wiec testuję w ciemno.
zobaczymy, może nam się uda
![]()
A nie myślałaś, żeby zbadać betę? :>Wiesz co, no nie doczekałam się jeszcze. 35 DC mam, a 29 miało być
A nie myślałaś, żeby zbadać betę? :>
Pani ginekolog powiedziała że w trakcie robienia USG nie skupiła się na oznakach owulacji.Jak to, że nie skupiasz się na owulacji robiąc testy owulacyjne?![]()
Pani ginekolog powiedziała że w trakcie robienia USG nie skupiła się na oznakach owulacji.ja się bardzo skupiłam podczas robienia testów i stary też ochota na seks dopisał, więc jakaś szansa jest.