reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Świeże staraczki, pierwsze dziecko :)

reklama
Wczoraj robiłam wieczorem test, to było 12 dni od stosunku gdzie coś mogło jeszcze być, obserwując moje zachowanie + jakość śluzu, ale było i bez cienia cienia. Uważam, że jeśli coś by miało być to już test by to pokazał. Tym samym cykl spisuję na stratę, a zaczynam oczekiwanie dalsze na 🐒.
Dalej czekasz czy coś w międzyczasie przyszło? 🐒

Coś przeczuwam, że wcześniej mnie krew zaleje :D
Pamiętasz, po peaku mąż focha strzelił i już nic nie działaliśmy 🤦‍♀️
Ja miałam problemy z owulacją, według testów była, według ginekologa nie ale jak sama pani dr powiedziała - nie skupiłam się na owulacji. 😅 wiec testuję w ciemno. 🤣 zobaczymy, może nam się uda 😁

Coś przeczuwam, że wcześniej mnie krew zaleje :D
Pamiętasz, po peaku mąż focha strzelił i już nic nie działaliśmy 🤦‍♀️

Tak, pamiętam. Trzymam kciuki, że to co było wystarczy. 🤞
Ale chyba ślubny już się pogodził z Tobą, co? 😀
Wiesz co, no nie doczekałam się jeszcze 🐒. 35 DC mam, a 29 miało być. Testy nie pomogły, białe spodnie też, chyba zostaje zadzwonić do gina to wtedy jak się umówię to dostanę od ręki. 😆

A nie myślałaś, żeby zbadać betę? :>

Tak, jeśli nie doczekam się dzisiaj to jutro podlecę do laba.
Nie chce mi się już bawić w sikańce, ale też szczerze nie wierzę, że przez ten czas nawet by się nie uzbierało tyle, żeby mi na Pinku 10 chociaż ducha pokazać. 🙈

reklama
Pani ginekolog powiedziała że w trakcie robienia USG nie skupiła się na oznakach owulacji. 🤣 ja się bardzo skupiłam podczas robienia testów i stary też ochota na seks dopisał, więc jakaś szansa jest.

O matko to zrozumiałam na odwrót. Że gin zarzuciła Ci, że robiąc testy nie skupiasz się na owulacji i tak myślę sobie, a ciekawe skąd ona to niby wie. 🤣🤦🏻‍♀️

Do góry