reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Świętochłowice mamusie obecne i te przyszle,zapraszam na forum

No wyspać to my się chyba nigdy już nie wyśpimy :-D
A może mu miejsce nie pasuje, ma za ciepło w pokoju / za zimno? ciężko dojść, co dziecku może przeszkadzać. W najgorszym wypadku po prostu tak ma, więc macie przekichane ;-)

reklama
Pasibrzuch.. to chyba nie miało być pocieszenie :eek:
Ale też jestem zdania, że jak Wojtek się wyprowadzi to dopiero odpocznę.. chyba.. ;-)
Teraz dwie noce przespaliśmy u moich rodziców, bo mąż w delegacji, a ja mam bliżej do pracy z domu rodzinnego. Ale i tak mimo tego, że spał ze mną w łóżku, to pojękiwał i trzeba było go uspokajać.. Więc do konca wyspana nie jestem, ale i tak lepiej niż w domu. Ciekawe co maluch dziś powie na samotne spanie w łóżeczku - bo wracamy do domu!

juz pisalam na watku chorzowskim ale tu widze wiekszy ruch - czy ktoras z was slyszala cokolwiek w temacie remontu i ogolnego "odmlodzenia" chorzowskiej porodowki i oddzialu ginekologiczno - polozniczego ?? bo takie tematy obily mi sie o uszy a nie potrafie znalezc zadnej informacji na ten temat ...

Wątek Chorzowa kiedy nie śpi podobno tutaj bywa :)
Chciałam się przywitać i 'wkręcić' jeśli można :)
Jestem już-nie-taką-świeżą mamą prawie 3miesięcznego Ola, który teraz łaskawie pozwala mi pobuszować trochę po necie, samemu ucinając sobie drzemkę w bujadle.
Postaram się nadrobić przynajmniej trochę wcześniejszych postów (jeżeli mi Młody pozwoli oczywiście) i mam nadzieję zapoznać się z obecnymi tutaj mamami :)
Tymczasem pozdrawiam bo....Olo zaczyna sie przebudzac :/ ;)

Witam wszystkie mamy.
Odświeżam trochę wątek :)
Mam pytanie odnośnie żłobka na Wojska Polskiego - jak opinie?
Nic się nie zmieniło i dalej pozytywne?
Na stronie mają zaznaczone, że wprowadzają monitoring na głównej sali - nie powiem jest to dla mnie atutem.
A jak z resztą?
Chciałabym tam małego oddać - teraz ma 18 miesięcy.

Cześć Dziewczyny :-) ja się wtrącę (pomimo, że nie jestem mamą ;-)).
Czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa z okolic Chorzowa?
pozdrawiam :-)

Witam,
Jestem mamą prawie 1,5 rocznej Milenki. W Świętochłowicach mieszkam od 5 lat, ale wcześniej nie było mi dane poznać się z innymi mamami. Fajnie było by poznać kogoś z okolic. Milenka ucieszyła by się z poznania nowych kolegów i kolażanek. Odezwijcie się mamusie :D

Ada213, ja gorąco polecam dr Marka Pabiana. To dzięki niemu po długich latach starań doczekaliśmy się naszej córeczki :D Kiedyś przyjmował w Świętochłowicach i Zabrzu, a teraz prowadzi praktykę w Chorzowie i Zabrzu.
tu namiar na jego gabinet w Chorzowie: GZ Medica przychodnia prywatna

alxa, trzymam kciuki byś lada moment została mamą kolejnego dzieciaczka. A może już coś się zmieniło?
Ja także mam nadzieję,że niedługo pod sercem będę nosiła mój drugi skarb(choć wiem,że może nie przyjść to łatwo)

Pozdrawiam i liczę,że forum odżyje i jakieś mamusie się znajdą :)

reklama
Do góry