reklama
Kochane Cioteczki, Kochane Drugie-Połówki, Kochane Maleństwa!
z okazji Świąt Wielkiej Nocy
życzymy Wam
prawdziwie rodzinnej atmosfery,
świątecznego lenistwa i słodkiego nieróbstwa,
pięknej pogody i długich spacerów,
na stołach wielu pyszności,
w sercu spokoju i uśmiechu,
a przede wszystkim prawdziwego, radosnego odkrywania ducha tych Świąt.
Wesołego jajka i mokrego Dyngusa!
Ściskamy Was mocno,
Ania, Marcin i Mateuszek
z okazji Świąt Wielkiej Nocy
życzymy Wam
prawdziwie rodzinnej atmosfery,
świątecznego lenistwa i słodkiego nieróbstwa,
pięknej pogody i długich spacerów,
na stołach wielu pyszności,
w sercu spokoju i uśmiechu,
a przede wszystkim prawdziwego, radosnego odkrywania ducha tych Świąt.
Wesołego jajka i mokrego Dyngusa!
Ściskamy Was mocno,
Ania, Marcin i Mateuszek
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Przyjmijcie również od nas życzenia wesołych świąt w spokojnej rodzinnej atmosferze, dużo miłości i moookrego poniedziałku.
Basia, Krzyś i Oleńka
Basia, Krzyś i Oleńka
My również przyłączamy się do Świątecznych Życzeń!
Pisanych Jajeczek,
wierzbowych bazieczek,
kiełbasy święconej i dużo chrzanu do niej,
wiosny po uszu,
fajnego świętowania,
poniedziałkowego dyngusowania
życzy Aga z rodziną
Pisanych Jajeczek,
wierzbowych bazieczek,
kiełbasy święconej i dużo chrzanu do niej,
wiosny po uszu,
fajnego świętowania,
poniedziałkowego dyngusowania
życzy Aga z rodziną
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
I jak tam u Was dziewczyny po swietach?
My bylismy w domku...od dawna nie leniuchowalismy tyle razem i tez tyle czasu jeszcze chyba w trojke sami nie spedzilismy...Nic i nikt nas nie poganial,nikt za nami nie wydzwanial za ile bedziemy itd...Tez nikogo nie zapraszalismy...Wiec totalny luzzzz...Tu w piatek juz bylo wolne wiec praktycznie caly ten dzien spedzilismy w wyrku:-)A ze pogoda do duuupyyyy to filmy,obzarstwo na maxa ,zabawy z Ptysia,a wieczorem piffko
Za to sobota byla cala po za domem...Sniadanko,po tym zakupy,potem dlugi spacer bo pogoda dopisala,znowu zakupy ale w sklepach z ciuchami:-),znowu jedzenie-tym razem fast-food:-) spacer,zakupy(ikea) lody i do domu...Szybkie mycie Ptysi i pifffko:-) no i dobry film...
Niedziela znowu nie popisala sie pogoda wiec siedzielismy praktycznie w domu...Cale rano wydzwanialismy z zyczeniami,potem sniadanko,nastepnie obiadek,kawusia i ciasto,zabawa z ptysia,tv i takie tam...
A dzis przyjechali do nas znajomi z Polski i zapowiada sie wodeczka ale ja nie skozystam bo bardzo nie lubie...wlasnie przygotowuje kolacyjke...Niunia juz spi a ja tu sacze znowu to piffko-alkoholiczka normalnie no
Ale jutro koniec tego dobrego ...I dobrze bo normalnie jeszcze tak dalej a dupe bede miala jak chalupe
Mam nadzieje ze Wasze swieta udane i bardziej odpoczeliscie niz sie zmeczyliscie....
My bylismy w domku...od dawna nie leniuchowalismy tyle razem i tez tyle czasu jeszcze chyba w trojke sami nie spedzilismy...Nic i nikt nas nie poganial,nikt za nami nie wydzwanial za ile bedziemy itd...Tez nikogo nie zapraszalismy...Wiec totalny luzzzz...Tu w piatek juz bylo wolne wiec praktycznie caly ten dzien spedzilismy w wyrku:-)A ze pogoda do duuupyyyy to filmy,obzarstwo na maxa ,zabawy z Ptysia,a wieczorem piffko
Za to sobota byla cala po za domem...Sniadanko,po tym zakupy,potem dlugi spacer bo pogoda dopisala,znowu zakupy ale w sklepach z ciuchami:-),znowu jedzenie-tym razem fast-food:-) spacer,zakupy(ikea) lody i do domu...Szybkie mycie Ptysi i pifffko:-) no i dobry film...
Niedziela znowu nie popisala sie pogoda wiec siedzielismy praktycznie w domu...Cale rano wydzwanialismy z zyczeniami,potem sniadanko,nastepnie obiadek,kawusia i ciasto,zabawa z ptysia,tv i takie tam...
A dzis przyjechali do nas znajomi z Polski i zapowiada sie wodeczka ale ja nie skozystam bo bardzo nie lubie...wlasnie przygotowuje kolacyjke...Niunia juz spi a ja tu sacze znowu to piffko-alkoholiczka normalnie no
Ale jutro koniec tego dobrego ...I dobrze bo normalnie jeszcze tak dalej a dupe bede miala jak chalupe
Mam nadzieje ze Wasze swieta udane i bardziej odpoczeliscie niz sie zmeczyliscie....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja się cieszę że juz po swietach, koniec obzarstwa i siedzenia na tyłku, bo u nas niestety pogoda baardzo niedopisała i cały czas tylko w domku, gwizdzi dzisiaj tak ze hej!!!
A no i jeszcze dzisiaj mała niespodzianka moja kotka ma małe taki prezencik świateczny
A no i jeszcze dzisiaj mała niespodzianka moja kotka ma małe taki prezencik świateczny
My tez już w domku, padnieta jestem na maxa, bo jak co roku odbyłam objazd rodziny. W sobotę rano przyjechała po nas kuzynka i zawiozła do mojej babci,Tam jak zwykle obzarstwo na całego, bo babcia robi taakie pyszności że człowiek nic by nie robił tylko jadł i jadł i jadł.;-) Wniedzielę koło 12 znów przyjechała kuzynka i pojechałyśmy do rodzinki mojego męża, tam był istny zjazd rodzinny, wiec moje dziecko miało raj na ziemi, wciąż ją ktoś nosił, no i były tez inne dzieci.wieczorem wróciłyśmy do domu kuzynki, która ma córeczkę i psa yorka , wiec Izka dokazywała do 22 aportując zabawki na zmianę z psemno i dzisiaj o 14 odwieźli nas do domu.Pogoda też była kiepska, wiec praktycznie całe święta nie spacerowałyśmy, dziś tylko troszke, może z pół godzinki, ale wiatr był paskudny.
Sylwia przekaż kotce od nas gratulacje no i wklej gdzieś zdjęcia tych ślicznych maleństw, chcemy je zobaczyć:-)
Sylwia przekaż kotce od nas gratulacje no i wklej gdzieś zdjęcia tych ślicznych maleństw, chcemy je zobaczyć:-)
reklama
Podziel się: