majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Szczegółów nie znam, ale dopytam babci.makaron z makiem i pomarancza brzmi pysznie jak wiesz jak go zobic napisz ja z przepisu skrzystam napewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczegółów nie znam, ale dopytam babci.makaron z makiem i pomarancza brzmi pysznie jak wiesz jak go zobic napisz ja z przepisu skrzystam napewno
Carioca - plizzz podaj nazwe tej plyty z koledami bo ja co roku nie mam szczescia do na prawde pieknych koled. A zalezalobymi na jakis typu Turnau, Bem itdKlavell - mnie się wątek bardzo podoba. Ja sama nie będę robiła kolacji wigilijnej, co najwyzej ze dwie - trzy potrawy na rodzinna kolację. Ale też chciałabym aby Staś miał takie świąteczne wspomnienia. Mam fajną płytę z kolędami, to mu będę puszczać już od Mikołaja. A co tam, ja też uwielbiam ten przedświąteczny czas oczekiwania.