reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

Dziś ostatecznie już koniec i nie będzie Cię z nami 9 tc. Każdy mi mówi, że to lepiej niż gdybyś się miało urodzić chore. A ja nie wiem co jest lepsze, wiem, że pokochałam Cię odkąd wiedziałam, że jesteś. Twój starszy braciszek powiedział mi, że czekasz na nas w niebie. Ja już tęsknię mój Aniołku. Zawsze będziesz w mej pamięci i sercu. (*)

reklama
Dziś ostatecznie już koniec i nie będzie Cię z nami 9 tc. Każdy mi mówi, że to lepiej niż gdybyś się miało urodzić chore. A ja nie wiem co jest lepsze, wiem, że pokochałam Cię odkąd wiedziałam, że jesteś. Twój starszy braciszek powiedział mi, że czekasz na nas w niebie. Ja już tęsknię mój Aniołku. Zawsze będziesz w mej pamięci i sercu. (*)
bardzo mi przykro :( [*]

Za moje słoneczko co nie dane mi było ciebie zobaczyć ale ja czułam w sobie twoje serduszko miałaś 12 tygodni zawsze będę cię nosić w moim sercu emilko

To już cztery miesiące jak Cię straciłam Aniołku, nie zdążyłam nawet usłyszeć Twojego serduszka.. Ale pokochałam całym sercem (*)

Ostatnia edycja:
Mija 4 dzien dni przeplakane z pytaniem dlaczego co ja takiego zrobilam żeby ponieść taka karę najgorsza w życiu stracić kruszynki bezbrona każdy mówi nie martw się to był tylko zarodek będziesz miała drugie nie nie nie to nie był zarodek to było życie życie które mi zabrano z chwilą straty aniolka moje życie zmieniło się z sekundy na sekundę pokochałam cie od chwili poczęcia miałyśmy takie plany ty obiecalas mi swój uśmiech ja opiekę nad tobą to ja miałam się tobą opiekować a teraz ty aniolku czuwają nad naszą rodzina kochana coreczka zawsze. Zostaniesz w moim sercu pozostała rana która krwawi . Mam nadzieję że tam na górze spotkasz pra babcie po której dostałaś imię Emilka kocham cie coreczko

Mija kolejny pusty dzień kruszynko bez ciebie twoj tata poszedl do pracy bracia u babci a ja patrze w niebo może dasz mi jakiś znak wczoraj ksiądz mi powiedział że jesteś w niebie patrzysz na nas kochana coreczko choć nie było mi dane ciebie ujrzeć i usłyszeć na usg zabrano mi ciebie jeden dzień przed badaniem a ja odliczam już godziny na spotkanie z toba kiedy dostanę twoje zdjęcie pozostał mi naszyjnik z aniolkiem którego dostalam od lekarzy i będę go nosić kochana przy sercu codziennie zapalamy tobie swieczke kochana coreczko będziesz zawsze w naszych sercach w dzien w nocy w każde święto śpij moj anioleczku z miłości powstałas i miłością zostaniesz nasza

Słyszałam Cię widziałam Twoje serduszko [emoji176] byłam mega szczęśliwa. A wczoraj nie było tętna.... Dlaczego ???? Nie mogę tego zrozumieć... Czuję taką ogromną pustkę. Dziś zabrali mi moje dzieciątko.
Śpij kochanie z aniołkami. Twój braciszek mówił wczoraj że tak bardzo chciałby Cię zobaczyć,a nie będzie mu dane- serce mi pękło po tych słowach. Nie umiem tego zrozumieć to tak boli....
Aniołku kochany Kochamy Cię bardzo cała nasza trójka .

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis mija 2 tydzien odkad mi ciebie aniolku zabrano nie dano mi nawet cie zobaczyc uslyszec bylas calym moim swiatem miloscia kazdy z nas czekal na ciebie jak na szczescie zeslane z nieba i do nieba cie mi zabrano a razem z toba moje serce usmiech i chcec do zycia nie dane bylo nam sie poznac ale wiem ze jestes piekna dziewczynka usmiech miaalad miec po tacie i serduszka tak dobre jak twoi bracia maja po nich opiekuj sie nami tam zgory kochana coreczko zawsze bedzie z naszych sercach myslach i naszej rodzinie jestes nasza miloscia

reklama
(*) Dla mojej kruszynki która odeszła wczoraj w 7 tyg ciąży. Choć taka malutka nigdy o tobie nie zapomnimy.Mama i Tata. Niewyobrażalny ból nam pozostał.

Do góry