reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

Rok...bez was niunie bardzo długi rok ,a nie wiem kiedy minął...urodziłyście się o tyle za wcześnie:( bez szans na życie przy mamusi.
Nigdy nie dowiem się czemu tak się spieszyłyście?! dlaczego mogłam was tylko dotknąć wśród smutku i łez. czemu wy nie mogłyście mnie poczuć,być ze mną:(tak bardzo was kocham!!!!!!! i wierzę,że kiedyś do nas wrócicie.Tatuś strasznie za wami tęskni...
Zostały nam wspomnienia i zdjęcie,którego nie oglądałam bardzo dawno.nie musialam,bo w moim serduszku jesteście bardzo wyraźne.
Teraz czekam na waszego braciszka i wierzę,że czuwacie nad nami.jeszcze dwa miesiące posiedzi w brzuszku ,nie będzie się spieszył.Jest mi bardzo cieżko bez was,ale Juluś jest teraz najważniejszy więc pomóżcie mi być spokojną.Najsłodszy mieszkaniec mamusinego zbiorniczka zasługuje na to by go kochać ponad wszystko.I tak jest ,bo miłości mam w sobie bardzo dużo.
dziś przesylam wam caluski ,bo wiem,że jestescie choc nie przy mnie to ze mną...[*][*]
kocham was ...mamusia

reklama
Ola - dla Twoich Córeczek (*)(*)

Miało być lepiej, a jest coraz gorzej......... Już prawie pół roku bez Ciebie Oleńko......... Tak bardzo tęsknię za Tobą Córciu........... Kocham Cię Oleńko............ (*)
Dla Ciebie Oluś i Twojego Aniołkowego rodzeństwa (*)(*)(*)

Kochana córeczko dawno Tutaj nie pisalam ani nie zagladałam, ale to nie oznaka ze o Tobie juz nie pamietam....Samam wiesz ze czesto do Ciebie mówie.
Tatus tez Ciebie wspomina, mniej ale pamieta o Tobie i tak zawsze bedzie....
Prosze Cie kochany aniołku o opieke nad dzidziusiem ktorego teraz nosze pod sercem....Spraw zeby urodziło sie o czasie, i w pełni zdrowe...
A ty słonce moje, ciesz sie razem z innymi Aniołkami, wiem ze Ci tam jest dobrze....
Kocham kocham Cie Dario

"Nie płacz kochana Mamo ja patrzę na Ciebie co rano. Jak tylko oczka otworzę i skrzydła anielskie rozłożę to zaraz lecę do Ciebie pomimo, że jestem tu- w Niebie Lecę, by Ciebie utulić, do serca mego przytulić głaskać Twe włosy rozwiane i skleić serce złamane. I znajdziesz mnie w listku na drzewie I wiatru ciepłym powiewie I w jasnym słońca promieniu I w ptaku co siadł na ramieniu. W tatrach i szumie morza W tęczy łuku, barwnym jak zorza W tatusia czułym uścisku Bo jestem tak bardzo blisko... I śpiewam Ci liści szelestem I kocham - przy Tobie jestem W zachodzie i wschodzie słońca Ja będę z Tobą do końca..." KOCHANIE MOJE DZISIAJ MIJA ROK-KOCHAM CIĘ SERDUSZKO MOJE. __________________MAMA.

Kolejny rok bez Was kochane dzieci. Wiem że dobrze Wam w niebie i opiekujecie się Nami na co dzień, czujemy to z tatusiem. Dołączyła do Was Wasza babcia, opiekujcie się sobą nawzajem. Kocham Was i nie ma dnia bym o Was nie myślała moje kochane dzieci

dla Was [*][*][*][*]

i dla wszystkich naszych Aniołków które odeszły o całe życie za wcześniej (*)

Zamknięte oczy, uśmiech na twarzy
Tak jakby właśnie się rozmarzył
A On już odszedł, już daleko
Tam gdzie się tęcza styka z rzeką
A On już w domu, już u Pana
Radośnie śpiewa każdego rana
A On już sobie z Panem wędruje
nic go nie boli, nie popłakuje
Już jest szczęśliwy, już jest radosny
Jak promień, szelest, jak oddech wiosny

Dla moich Kochanych Skarbeńków....dla mojego Braciszka.....dla Wszystkich Maleńkich Aniołków...
[*]
[*]
[*]....

Mikołaj w tym szczególnym dniu pamiętam o Tobie Syneńku.
Mam nadzieję, że nie cierpiałeś,kiedy odchodziłeś do Aniołków tylko po cichutku zasnąłeś w moim brzuchu. Mam nadzieję, że jest Ci dobrze tam, gdzie jesteś. Mam nadzieję, że pamiętasz o nas, ale nie tęsknisz tak rozpaczliwie jak my tęsknimy za Tobą, że jesteś szczęśliwy i radosny, a dni mijają Ci na fikaniu po chmurkach z innymi Aniołkami.
Codziennie uczę się żyć bez Ciebie. Codziennie patrzę na Michasia i Adasia i nie mogę pogodzić się z tym, że nie zobaczę Twojego uśmiechu, twoich pierwszych kroczków, nie usłyszę "mama"
W tym życiu już nigdy nie wezmę Cię w ramiona...
Do zobaczenia po drugiej stronie tęczy moje Serduszko Najdroższe.
Kocham Cię. Mamusia.
Dla wszystkich Aniołków
[*]
[*]
[*]

Ostatnia edycja:
reklama
Chciałabym coś mądrego napisać dla Ciebie Aniołku ale łzy zalewają mi twarz. Proszę Cię tylko to abyś czuwał nad nami i pomógł ukoić mój ból po Twojej stracie. Kochamy Cię Skarbie (*)

Do góry