reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

Oleńko w poniedziałek minęły 2 miesiące od Twojego odejścia. Bardzo za Tobą tęsknię córciu.............Bardzo Cię kocham............
(*)(*)(*)dla Ciebie i twego aniołkowego rodzeństwa

reklama
Tęsknię za Wami moje Aniołki... Dwa tygodnie temu dopiero co straciłam drugiego Aniołka 15.06.10 a tu zaraz 14.07.10 będzie wypadał mi termin porodu pierwszego Aniołka... smutny to będzie dzień...

Wasza mama

Synku najdroższy dziś skończyłbyś półtora roczku. Biegałbyś po domu i uszczęśliwiał wszystkich samym faktem, że jesteś.
Tak bardzo tęsknię Skarbie. Zawsze będę Cię kochała.
Dla Ciebie Mikołajku
[*]
[*]
[*]

Kochany Aniołku - dziś mija 9 lat odkąd odszedłeś...........tak bardzo na Ciebie czekaliśmy...........dziś byłbyś już dużym chłopcem lub dużą dziewczynką........... zawsze będę o Tobie pamiętała i zawsze będę Cię kochała.................opiekuj się swoim Aniołkowym rodzeństwem (okruszkiem i Oleńką)..........wierzę, że kiedyś się spotkamy i mocno Was przytulę.............(*)(*)(*) dla Ciebie skarbie i Twego aniołkowego rodzeństwa

Kochana córeczko to juz dwa lata odkąd Cie nie ma przy mnie:-(......Jak ten czas nie ubłaganie szybko leci.....
Czesto zadaje sobie pytanie jak by Nam sie życie zmieniło,gdybys byla z Nami...Ale cóz, czasu nie da sie zmienic, w sercu wciaz pozostanie ból ale przede wszystkim pamięc....Pamięć i te 25 najszczesliwszych tygodni:-(

Tak bardzo na Ciebie czekałam, tak bardzo Ciebie pragnęłam,
miałaś nadać rytm mojemu życiu.
Oczekiwałam Twoich pierwszych ruchów,
z radością słuchałam bicia Twojego serduszka.
To takie szczęście móc nosić Cię pod sercem.
A teraz nastąpiła pustka ,już nie ma Cię,
wiem kochanie moje ,ze nadal jesteś ze mną,
pamiętaj, że bardzo Cię kocham. Mamusia

Teraz Cie prosze, prosze z calego serduszka opiekuj sie Nami i nie pozwól by to sie znów powtórzyło:-(

Aniołku nasz, jutro mieliśmy świętować Twoje drugie urodzinki, niestety Bóg chciał inaczej... czas tak szybko upływa, a mi wydaje się jak bym straciła Ciebie wczoraj...
Dla Ciebie to światełko
[*]
Proszę - czuwaj nad mamą, tatą i Twoim braciszkiem!
I mam nadzieję, że już spotkałeś tam swojego Dziadziusia, który tak szybko od nas odszedł:-(

PAMIĘTAMY KRUSZYNKO...

Moje najukochańsze ,najsłodsze córeczki tak bardzo tęsknię:(
Nie ma dnia żebym o was nie myślała...nie ma dnia żeby łezka mi nie poleciała
Zawsze pozostaniecie w moim serduszku,moje cudeńka,delikatne ,takie śliczne.takie bezbronne:(
Tak bardzo mi was brakuję,ból ,pustka nie do opisania:(
Proszę was moje aniołki nie pozwólcie by Juluś do was dołączył,
Dajcie mi siłę bysmy przetrwali kolejne miesiące i bym mogła tulić swoje dzieciątko
A potem za jakiś czas wróćcie do nas...mamusia zawsze będzie czekać i kochać

Moje ukochane córeczki zawsze już każde wspomnienie będzie kończyć się łzami,bo nigdy przenigdy nei przestanę was kochać:*:*

Zamknięte oczy, uśmiech na twarzy
Tak jakby właśnie się rozmarzyły
A One już odeszły, już daleko
Tam gdzie się tęcza styka z rzeką
A One już w domu, już u Pana
Radośnie śpiewaja każdego rana
A One już sobie z Panem wędrują
nic Je nie boli, nie popłakują
Już są szczęśliwe, już są radosne
Jak promień, szelest, jakby widziały wiosne....

Słoneczka moje kochane pamietam kazdego dnia o Was...i bardzo mi Was brakuje..............

Ostatnia edycja:
reklama
Nasz kochany Aniołeczku (*) dziś mija dwa miesiące odkąd Ciebie nie ma ..uśmiecham się do Ciebie przez łzy i bardzo Cię kocham

Do góry