reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

Oleńko w poniedziałek minęły 2 miesiące od Twojego odejścia. Bardzo za Tobą tęsknię córciu.............Bardzo Cię kocham............
(*)(*)(*)dla Ciebie i twego aniołkowego rodzeństwa

reklama
Tęsknię za Wami moje Aniołki... Dwa tygodnie temu dopiero co straciłam drugiego Aniołka 15.06.10 a tu zaraz 14.07.10 będzie wypadał mi termin porodu pierwszego Aniołka... smutny to będzie dzień...

Wasza mama

Synku najdroższy dziś skończyłbyś półtora roczku. Biegałbyś po domu i uszczęśliwiał wszystkich samym faktem, że jesteś.
Tak bardzo tęsknię Skarbie. Zawsze będę Cię kochała.
Dla Ciebie Mikołajku
[*]
[*]
[*]

Kochany Aniołku - dziś mija 9 lat odkąd odszedłeś...........tak bardzo na Ciebie czekaliśmy...........dziś byłbyś już dużym chłopcem lub dużą dziewczynką........... zawsze będę o Tobie pamiętała i zawsze będę Cię kochała.................opiekuj się swoim Aniołkowym rodzeństwem (okruszkiem i Oleńką)..........wierzę, że kiedyś się spotkamy i mocno Was przytulę.............(*)(*)(*) dla Ciebie skarbie i Twego aniołkowego rodzeństwa

Kochana córeczko to juz dwa lata odkąd Cie nie ma przy mnie:-(......Jak ten czas nie ubłaganie szybko leci.....
Czesto zadaje sobie pytanie jak by Nam sie życie zmieniło,gdybys byla z Nami...Ale cóz, czasu nie da sie zmienic, w sercu wciaz pozostanie ból ale przede wszystkim pamięc....Pamięć i te 25 najszczesliwszych tygodni:-(

Tak bardzo na Ciebie czekałam, tak bardzo Ciebie pragnęłam,
miałaś nadać rytm mojemu życiu.
Oczekiwałam Twoich pierwszych ruchów,
z radością słuchałam bicia Twojego serduszka.
To takie szczęście móc nosić Cię pod sercem.
A teraz nastąpiła pustka ,już nie ma Cię,
wiem kochanie moje ,ze nadal jesteś ze mną,
pamiętaj, że bardzo Cię kocham. Mamusia

Teraz Cie prosze, prosze z calego serduszka opiekuj sie Nami i nie pozwól by to sie znów powtórzyło:-(

Aniołku nasz, jutro mieliśmy świętować Twoje drugie urodzinki, niestety Bóg chciał inaczej... czas tak szybko upływa, a mi wydaje się jak bym straciła Ciebie wczoraj...
Dla Ciebie to światełko
[*]
Proszę - czuwaj nad mamą, tatą i Twoim braciszkiem!
I mam nadzieję, że już spotkałeś tam swojego Dziadziusia, który tak szybko od nas odszedł:-(

PAMIĘTAMY KRUSZYNKO...

Moje najukochańsze ,najsłodsze córeczki tak bardzo tęsknię:(
Nie ma dnia żebym o was nie myślała...nie ma dnia żeby łezka mi nie poleciała
Zawsze pozostaniecie w moim serduszku,moje cudeńka,delikatne ,takie śliczne.takie bezbronne:(
Tak bardzo mi was brakuję,ból ,pustka nie do opisania:(
Proszę was moje aniołki nie pozwólcie by Juluś do was dołączył,
Dajcie mi siłę bysmy przetrwali kolejne miesiące i bym mogła tulić swoje dzieciątko
A potem za jakiś czas wróćcie do nas...mamusia zawsze będzie czekać i kochać

Moje ukochane córeczki zawsze już każde wspomnienie będzie kończyć się łzami,bo nigdy przenigdy nei przestanę was kochać:*:*

Zamknięte oczy, uśmiech na twarzy
Tak jakby właśnie się rozmarzyły
A One już odeszły, już daleko
Tam gdzie się tęcza styka z rzeką
A One już w domu, już u Pana
Radośnie śpiewaja każdego rana
A One już sobie z Panem wędrują
nic Je nie boli, nie popłakują
Już są szczęśliwe, już są radosne
Jak promień, szelest, jakby widziały wiosne....

Słoneczka moje kochane pamietam kazdego dnia o Was...i bardzo mi Was brakuje..............

Ostatnia edycja:
reklama
Nasz kochany Aniołeczku (*) dziś mija dwa miesiące odkąd Ciebie nie ma ..uśmiecham się do Ciebie przez łzy i bardzo Cię kocham

Do góry