reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

Niunie moje kolejny miesiąc minął...już ich całkiem sporo bez was było.
cały czas myślę o was i tęsknie! i wiem,ze już zawsze tak będzie.
Maleństwo słodkie w brzuszku noszę i was bardzo bardzo proszę, by tym razem się udało,bym została w końcu mamą...
Moje skarby ukochane[*][*]

reklama
kochany nasz Aniołeczku nasza Fasoleczko minęły dwa tygodnie odkąd odszedłeś..kochamy Cię i zawsze kochać i pamiętać będziemy jesteś w naszych serduszkach - mamusia, tatuś i twój braciszek

Oleńko zapalam dla Ciebie i Twojego aniołkowego rodzeństwa (*)(*)(*)
Dziś mija 6 tygodni od Twojego odejścia, a ja tęsknię coraz bardziej............. Kocham Cię Córeczko!!!

Pamiętam o Was moje Aniołki, kocham i tęsknię Mama

zapalę i tobie światło
bezimienny aniołku
niech cię prowadzi przez mrok
zamiast utulić do snu
zaśpiewać kołysankę
powiedzieć jak cię kochamy
tyle zostało
niech czas wypali ból
niech życie zastąpi śmierć
gdziekolwiek jesteś kochanie
są z tobą nasze serca

Oleńko...........tak bardzo tęsknię
Mój Anioł imię nosi dziewczęce
Ma moje oczy, mój głos, moje ręce
Mój Anioł towarzysz niedoli
ceruje rozdarte serce, które tak boli
Mój Anioł siedzący na lewym ramieniu
rzuca promyki słońca na moje życie
które znalazło się w cieniu
Mój Anioł włosy ma moje
i skrzydła ,a na nich piórka
Mój Anioł
Moja miłość
Moja córka....

Kocham Was moje Aniołki (*)(*)(*)

Dzisiaj mijają dwa lata...

...dwa lata od kiedy nie ma Cię z Nami...
...dwa lata od kiedy z pary beztroskich studentów w jednej chwili zmieniliśmy się w dorosłych i odpowiedzialnych ludzi...
... dwa lata od kiedy podjęliśmy decyzję o przyśpieszeniu naszego ślubu...
... dwa lata od kiedy zmieniły się priorytety w naszym życiu i zrozumieliśmy co tak naprawdę jest ważne...
...dwa lata od kiedy zrozumieliśmy, że życie to nie bajka...

Dwa lata temu o tej samej porze nie uwierzyłabym, że będę potrafiła być jeszcze tak szczęśliwa... Teraz Twój tatuś i Twoja siostrzyczka sprawiają, że to szczęście i radość życia do mnie wróciły... Mimo to w mojej głowie kłębi się sterta myśli... Dlaczego nie mogę mieć teraz Was wszystkich - całej trójki? Jakim człowiekiem byłabym gdyby te tragedie mnie ominęły? Czy moje małżeństwo wyglądałoby tak samo? Odpowiedzi nie poznam nigdy...

Jedyne co mogę teraz napisać, to KOCHAM WAS

(*)(*) dla was moje Aniołki

Proszę, opiekujcie się Waszą siostrzyczką...

nasze słoneczko dziś mija miesiąc odkąd odszedłeś ... tak bardzo bardzo czekaliśmy na ciebie ..kochamy Cie bardzo i tęsknimy ..śpij słodki Aniołeczku
(*)

reklama
Kochana córciu, dziś mija rok jak zobaczyłam cie taką malutką. Bylaś śliczna ale niestety nawet nie zapłakalaś. Kochamy cie nasze słoneczko i zawsze będziemy o Tobie pamiętać.

Do góry