reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

Dla Ciebie Mikołajku
[*]
[*]
[*]
To już 16miesięcy... Tyle dni bez Ciebie... Kocham Cię Synku.

Dla Oleńki
[*]
I dla wszystkich Aniołków
[*]
[*]
[*]

reklama
Mój Aniołku, to już 7 miesiąc kiedy Ciebie nie ma
[*] Tęsknie....

Zapalam światełka dla Wszystkich Aniołków
[*]
[*]
[*]

Dla Ciebie Karolku
[*] - powinieneś być tu z Mamą i Tatą i Wercią, jesteś tam wśród naszych Aniołków - bądźcie szczęśliwi i czuwajcie nad nami jeśli tylko będziecie mieć chwilkę wolnego od zabawy

Kolejny miesiąc bez was moje Myszki...to Już 7 :( czas leczy rany lecz ja wciąż o was myślę...wspomnienia te najmilsze i te przykre...
Kocham was bardzo bardzo na zawsze ...[*] [*]

Maciusiu tak bardzo mi Ciebie brakuje...
Bardzo mocno tęsknię za Tobą Synku...
Wczoraj minął siódmy miesiąc, a ból jest wciąż ten sam i już tak pozostanie.
Kocham Cię mój "Pudzianku"
[*]
[*]
[*]

Śpij Aniołku
niebios słoneczko,
z chmur Ci zrobią
przytulne łóżeczko.
Przygasną na chwilę
gwiazdy na niebie,
aby przypadkiem
nie zbudzić Ciebie.
Skrzydła anielskie
okryją Cię same,
a Ty śpij czekając
na tatę i mamę.....

Dzis mija rok Skarbie ....a ja nadal nie potrafie sie pozbierac...kocham Cie!
mediumkicyob5549eb5c8b651f885744.jpg

Ostatnia edycja:
moje kochana Aniołki
kazano mi wierzyć że nic nie zdarza się w życiu bez przyczyny
jest bardzo ciężko... i zawsze ciężko będzie myśląc jaką przyczyne ktos widział w waszym odejściu...
macie juz swojego ziemskiego braciszka... mam nadzieję że będziecie nadal czuwały nad nim tak jak podczas tych ostatnich 9 miesięcy

dla Was światełka (*) (*) (*)

wasza mama

reklama
Do góry