reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

dla ciebie moj mały (*) pamiętamy o towibie

a ciebiemiśkka zapraszam na watek główny ciąza po poronieniu, sa tam dziewczyny które albo sie staraja albo dopiero czekaja na pierwszą @ po poronieniu albo już sa w ciązy i razem z resztą dziewczyn próbują pokonac stresy.. mi tez w tej chwili pomagają

reklama
Dla Ciebie Aniolku zapalam swiatelko
[*] to juz rok bez Ciebie ....dla Twojego brata lub siostry
[*] KOCHAM WAS ...TAK BARDZO MI WAS BRAKUJE ....

DLA WSZYSTKICH ANIOLKOW
[*]

Byłaś jak Anioł już na ziemi,
Taniec unosił cię skrzydłami,
Dla nas czas
radość w smutek zmienił,
Ty tańczysz w niebie z Aniołami

(*)..............:-(

Dzis Wasze święto kochane Maleństwa...tak bardzo tęsknie....

Załączniki

• swie_swieccki.jpg
    swie_swieccki.jpg
    1,2 KB · Wyświetleń: 87
wszystkie tęsknimy Agnieszko. Ja dałabym sobie rękę obciąć że w wigilię będziemy w trójeczkę... że dziadkowie będą szaleć na punkcie wnuczki... dziś zaniosłam kwiatuszki mojemu maleństwu -to Jej dzień.
Wszystkim Aniołkom zapalam światełka (*) a mamusiom życzę spokoju

Jedyne co mogę dla Ciebie dziś zrobić to zapalić małe światełko (*) i powiedzieć Ci ,że próbuje być silna chociaż nie zawsze mi to wychodzi ale walczę dla Ciebie.... Kocham Cię... Mamusia

reklama
Minęło już 5 miesięcy odkąd od nas odszedłeś Syneczku...
Nie ma tylu łez, żeby ich starczyło na opłakanie Twojej śmierci...
Czas nie goi ran...
Kochamy Cię Mikołaj.

Do góry