reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama
kochanie to juz 3 miesiace :-(

Kiedy jesteś tak daleko,
a ja tak bardzo tęsknie...
Patrzę na niebo
i od razu jest mi lepiej,
bo... jesteś całym moim wszechświatem.

mamusia

"Rozstanie jest naszym losem....................
Spotkanie naszą NADZIEJA ... "
Dla mojego Aniołka (31.10.2008 - 11 t.c)
[*]
[*]
[*]

........... twoja mama

Mója aniołku okropnie mocno tesknie. Jestes moim pierwszym dzieckiem które było tak wyczekiwane. Tylko dlaczego musiałes odejsc:(
Kocham Cie nad życie:*
mamusia i tatuś

Boże najpierw na dałeś radość a potem odebrałeś:-:)-:)-(

...dla Maleństwa, które dziś miało przyjść na świat (*)(*)(*)...rodzice

Dzisiaj mija 3 miesiące od 2 straty..
Moje kochane dwa aniołki. Brakuje mi Was.
Czy kiedyś wrócicie do taty i mamy?
Dziś już pewnie wiem jaka była przyczyna że odeszłyście od nas..:-(
Tym bardziej mi ciężko pogodzić się z myślą o WASZEJ stracie :-(
Kocham Was
Tęsknie
Kto ukoi ten ból :-(

(*)
[*]

reklama
Do góry