reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
(*)(*)(*)(*) Dla moich Aniołków w niebie...
Czemu tak szybko od Nas odchodzicie? Czemu nie chcecie spróbować być przy nas do końca? Czemu ktoś pozwala na to żebyśmy nie mogli się do Was przytulić, żeby Was pogłaskać, żeby Was pocałować, żeby powiedzieć twarzą w twarz jak bardzo kochamy i tęsknimy. Nie dane było mi czuć Wasze ruchy, nie dane mi jest by otrzeć Wasze łzy. Nie dane mi jest aby zobaczyć oczy pełne nadzieji i Wasz uśmich. Ból serce ściska że znów przegrałam walkę o Was. Przepraszam, naprawdę robiłam wszystko co mogłam by utrzymać Was przy sobie..
Kochamy Was i tak bardzo bardzo tęsknimy. Prosimy o jedno z tatusiem... nieśmiało.. wróćcie do Nas.. bo gdzie Wam będzie lepiej jak u Nas?
Aniołek 26.02.2008
[*]
Aniołek 06.06.2008
[*]
Czemu tak szybko od Nas odchodzicie? Czemu nie chcecie spróbować być przy nas do końca? Czemu ktoś pozwala na to żebyśmy nie mogli się do Was przytulić, żeby Was pogłaskać, żeby Was pocałować, żeby powiedzieć twarzą w twarz jak bardzo kochamy i tęsknimy. Nie dane było mi czuć Wasze ruchy, nie dane mi jest by otrzeć Wasze łzy. Nie dane mi jest aby zobaczyć oczy pełne nadzieji i Wasz uśmich. Ból serce ściska że znów przegrałam walkę o Was. Przepraszam, naprawdę robiłam wszystko co mogłam by utrzymać Was przy sobie..
Kochamy Was i tak bardzo bardzo tęsknimy. Prosimy o jedno z tatusiem... nieśmiało.. wróćcie do Nas.. bo gdzie Wam będzie lepiej jak u Nas?
Aniołek 26.02.2008
[*]
Aniołek 06.06.2008
[*]
slodziutka_e
mijają dni..a tutaj nadal jak było ciężko...tak dalej jest :---(
(*)(*) dla moich Aniołków
(*)(*) dla moich Aniołków
bialaczekolada
optymistyczna dziś
[*]
dla mojego malutkiego kochanego Groszka, któremu serduszko przestało bić w poniedziałek...
dla mojego malutkiego kochanego Groszka, któremu serduszko przestało bić w poniedziałek...
Maggie2412
To juz pol roku Babelku :-(. Kocham i tesknie (*) (*) (*)
gosia1985
Mama Szymusia:)
Kruszynko tak bardzo tęsknię....
Pół roku minęło, a nadal boli.... :-(
[*]
Pół roku minęło, a nadal boli.... :-(
[*]
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Aniołku...dziś mija miesiąc bez Ciebie.Nadal jest ciężko i bardzo mi Ciebie brakuje.Pamiętam!!!
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
na zawsze w sercach naszych....
Podziel się: