reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Mario Krystyno, to już miesiąc, odkąd wiem, że odeszłaś do Boga, kocham Cię i tęsknię za Tobą i Twoim braciszkiem........Kochanie, jeszcze kiedyś sie spotkamy i opowiesz mamusi, dlaczego nie chciałaś z nami zostać.............
Światełko dla dzieciątka mojej siostry, z którym rok temu musiała się pożegnać (*)
reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Maleństwo to już miesiąc odkąd wiem, że twoje maleńkie serduszko usnęło a ty wraz z nim. A moje serce nadal płacze i strasznie tęskni. Boże, jak ja strasznie tęsknie. Jak ja bardzo chcę, żeby moje dzieciątko nadal we mnie żyło, jak strasznie pragnę poczuć swoje dzieciątko, choćby ten jeden jedyny raz. Ale Ciebie nie ma Maleństwo. A ja muszę, żyć z moja rozpaczą i nieustającą tęsknotą. Jak mam ją wyciszyć? Jak znaleźć sens tego co się stało? Jak ja mam się z tym pogodzić?
Każdego dnia proszę Cię kochanie moje, żebyś wrócił, żebyś przytulił się do mojego serca, tak strasznie mi cię brak... I chociaż wiem, że w ten sposób odciągam cię od Nieba, nie potrafię przestać cię przywoływać, nie potrafię się z tobą rozstać, nie potrafię cii pozwolić odejść. Wybacz mi to Skarbeczku...
Światełka dla moich Aniołków: Iskiereczki (2.12.02, 9 tc) i Maleństwa (7.3.08, 9 tc) (*)(*)(*) :-(
Każdego dnia proszę Cię kochanie moje, żebyś wrócił, żebyś przytulił się do mojego serca, tak strasznie mi cię brak... I chociaż wiem, że w ten sposób odciągam cię od Nieba, nie potrafię przestać cię przywoływać, nie potrafię się z tobą rozstać, nie potrafię cii pozwolić odejść. Wybacz mi to Skarbeczku...
Światełka dla moich Aniołków: Iskiereczki (2.12.02, 9 tc) i Maleństwa (7.3.08, 9 tc) (*)(*)(*) :-(
Podziel się: