reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama

[*]
[*] dla mojego najdroższego "Kajetanka", który odszedł 08.11.2007 r. w 8tc i malutkiej "Zosi" - 08.03.2008 r. 5tc

[*]- 23.03.2007r. (minął rok) - dla Ciebie Kochanie. Aniołku zawsze będę Cię pamiętać!!!

To pierwsze święta bez ciebie Filipku.Jest tak pusto i smutno.Zawsze będziemy pamiętać.Kochamy Cię
[*]
[*]

światełka dla moich aniołków!!! + 25 czerwiec 2005 (12tc) i + 17 sierpień 2007 (12tc). mamusia i tatuś bardzo was kochają!!!!!!!!!!! i nigdy o was nie zapomną!!:-( tak bardzo was nam brakuje!!!!!!!

Dziś 6 rocznica od kiedy Cię nie ma Kubusiu!
b525f91aa662da90.jpg

O Jakubie

Kiedy staniesz nad moją mogiłą,
Zatrzymaj się chwilę.
Miej odwagę posłuchać szelestu liści,
Które przypomną Ci, że jest Bóg.

On dał mi życie.
Jak ty, byłem młody
I tak bardzo chciałem kochać.
Wydawało się, że wszystko jest możliwe.

Nagle zerwał się wicher,
Chłód poczułem choroby...
Rodzice próbowali ratować mnie,
Serce było niespokojne jak ptak.

Kolejny długi wieczór
I zbyt krótki oddech...
Ktoś ujął mnie za rękę,
Poznałem Go - top był Bóg...

Ks. Lucjan Szczepaniak

-----------------------------------------------------------------------

Dziś miałbyś Filipku trzy miesiące.Jest tak bardzo pusto bez ciebie!Strasznie mocno tęsknimy!Zawsze będziemy Cię Kochać!Mamusia i tatuś
[*]
[*]

reklama
Wstawiam tutaj już drugą świeczkę dla następnego maleństwa, które odeszlo odemnie tak szybko.........................Mario Krystyno, kochanie wiem że jesteś przy mnie!!! Kocham Cię z całego serduszka, ale niestety musiałyśmy się tak strasznie szybko rozstać.............
(*) (*) (*)

Do góry