reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Suplementy w ciąży

reklama
Owoce i warzywa tez tanie nie są jakby się je miało jeść w jakiś sporych ilościach 😁

Skąd ? Bo ludzie którzy piszą takie rzeczy jak ty to łatwo się domyśleć co rodzice pomagają i takim osobą jest w życiu łatwiej ;) Jak cię stać żeby kupować po takiej cenie bo w aptece wiadomo drożej to sobie kupuj sama tam , ja zadałam pytanie nie tylko do ciebie a zapytać każdy ma prawo i dostać normalną odpowiedź. A z ciebie to jest chamidło które tylko umie dowalać komuś w życiu, miłego dnia.
Nie, po prostu piszę z doświadczenia 🤷‍♀️ jak nie masz kasy teraz na suple, to za co potem kupisz pampersy? Chusteczki nawilżane? Suple dla dziecka, jak będą potrzebne? A jak będziesz karmić mm i będziesz płacić 50zł za puszkę mleka, wystarczającą na niecały tydzień? Dziecko to ciągłe wydatki i te Twoje suple teraz to kropla w morzu tego, co będzie Ci potrzebne potem.

I nie, rodzice mi nie pomagają, bo jestem dorosłą osobą i potrafię utrzymać sama siebie i dziecko.

Powinno się je jeść w normalnych ilościach, a nie sporych.
Ja uważam, że suplementy diety to naciągactwo. Coś co nie jest lekiem, nie powinno być za lek uznawane 🤷‍♀️
No najwidoczniej autorka postu tak nie uważa, skoro je brała 🙂
Teraz jej szkoda na „dwa tygodnie”

To se kup w internecie za 40 zl.
Ja pie*dole, że ludziom nie jest wstyd publicznie się przyznawać, że się rozmnażają, a nie mają luźnych 5 dych w budżecie domowym. Ludzie🤷🏻‍♀️
Ja się obudziłam mocno jak okazało się, że Młody potrzebuje kilka miesięcy leczenia lekiem, którego buteleczka kosztuje 800zł i starcza na 3-4 tygodnie 🙈

Suple za 80zł przy wydatkach na dziecko to naprawdę niewiele.

reklama
Ja się obudziłam mocno jak okazało się, że Młody potrzebuje kilka miesięcy leczenia lekiem, którego buteleczka kosztuje 800zł i starcza na 3-4 tygodnie 🙈

Suple za 80zł przy wydatkach na dziecko to naprawdę niewiele.

Spoko jak będzie potrzebowało leczenia, a rodzice nie pomogą to się wymieni na zdrowszy model. Wiadomo nikt nie będzie dopłacał do takiej inwestycji😵‍💫

Do góry