A słyszeliście o Link do: Goji Berry 2000 - NutriVit Pharm Generalnie jagody goji mają wiele bardzo dobroczynnych właściwości, w tym, także odchudzających. Czytając etykietę tego preparatu jest w nim duża ilość skondensowanego ekstraktu z jagód goji. Mam zamiar go zamówić, czy ktoś już może wypowiedzieć się na temat jego skuteczności?
reklama
Ja od jakiegoś czasu kupuję Link do: piperine MAX - piperyna na skuteczne i zdrowe odchudzanie bardzo dobry suplement na odchudzanie który wspomaga spalanie tłuszczu, warto zainteresować się
do suplementów polecam mieć chłodną głowę. Poczytaj w wolnej chwili Link do: Tabletki na odchudzanie - moje top5 + ważne informacje! i zobaczysz czy na pewno warto je stosować.
Ja ostatnio jestem zwolenniczka ziół, kupiłam sobie herbatkę na spadem masy ciała na doz.pl. Oprócz spacerów i lekkich ćwiczeń moja waga powoli spada:-) Tu możecie znaleźć wiele innych pysznych herbatek Link do: ZIELNIK DOZ Dbam o kontrolę masy ciała, herbatka ziołowa, 2 g, 10 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.
Załączniki
Odchudzanie to wcale nie taka latwa sprawa do ogarniecia. Jak sie poczyta w sieci to mozna oczywiscie znalezc reklamy jakichs cudownych srodkow. Pytanie jakie trzeba sobie zadac to czy czasem ktos nie probuje nam sprzedac sciemy? Mialam juz pare kolezanke korzystajcych z takich rozwiazan, powiem szczerze ze wiele nie zwojowaly. Tutaj potrzeba porady prawdziwego dietetyka znajacego sie na rzeczy. Nalezy tez do swojego jadlospisu wprowadzic bardziej lekkie rzeczy. Zamiast przekasek w postaci czekolady o wiele lepiej zadziala cos w stylu takich fit ciasteczek - Link do: Fit ciasteczka śniadaniowe owsiano-migdałowe - przepis na Uwielbiam.pl Jak widac, mozna je przygotowac bez problemu w domowym zaciszu, to kilkanascie minut pracy
Ostatnia edycja:
reklama
G
gość _199
Gość
Nie brałam tego oleju, ale polecam z olimpu ekstrakt z zielonej herbaty. Ja, moja mama i siostra chudlysmy przy tym na potęgę. Jeżeli zależy ci na czymś naturalnym, to powinno się to sprawdzić.Interesuje mnie tutaj olej MCT. Znalazłam taka informację w sieci:
Olej MCT jest zamieniany na energię w wątrobie i dlatego nie są zamieniane na tłuszcz. Badania wskazują na to, że olej MCT wspiera spalanie tłuszczu i zwiększa metabolizm organizmu.
No i pytanie czy któraś z Was brała ten olej i napisze czy rzeczywisćie daje takie działanie jak jest tutaj opisane i czy warto jest spróbować?
Zależy mi tutaj na czymś naturalnym. Dodam, ze na pewno nie chcę faszerować się suplementami niewiadomego pochodzenia.
Podziel się: