reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Suplement diety wspomagający odchudzanie

reklama
Możesz napisać coś więcej?
Zielona herbata ogólnie wspomaga odchudzanie i podkręca metabolizm, ale nie jesteśmy wstanie wypić jej tyle ile jest w jednej tabletce. Nie pamiętam dawkowania, bo ponad rok temu je brałam, ale na ulotce wszystko pisze. Schudłam na nich zaledwie kilka kg, bo zaraz zaszłam w ciąże i musiałam odstawić. Ekstrakt jest zupełnie bezpieczny, mama go brała z polecenia lekarza, kiedy zachorowała , właściwie to skutkiem ubocznym było szybkie chudnięcie.
Polecam wypróbować, na mnie zadziałało, a nawet jeżeli nie uda się schudnąć, to nie zaszkodzi, bo zielona herbata ma w sobie tyle witamin i tak bardzo pozytywnie wpływa na nasz organizm, że ogólnie warto pić chociaż szklankę dziennie.

Dzięki a powiedz do tego stosowałaś dietę , sport? To było wspomagające czy tylko na tym ekstrakcie chudłas?
Znalazłam to, cena przystepna, pizza 1 lapsulka dziennie ... brzmi super.

Dzięki a powiedz do tego stosowałaś dietę , sport? To było wspomagające czy tylko na tym ekstrakcie chudłas?
Znalazłam to, cena przystepna, pizza 1 lapsulka dziennie ... brzmi super.
Wykluczyłam tylko fast foody i słodycze, a sport odpadł, bo pandemia, w domu nie lubię ćwiczyć. Potem niecały miesiąc pobiegałam i ciąża, więc za dużo z siebie nie dawałam ;D

Do góry