reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
OKAZJA DLA DZIEWCZYN KTORE PROWADZA BLOGA!!!!

Wspominałam wcześniej ale nikt nie reagował chociaż później 2 dziewczyny wkreciłam,jesli któraś prowadzi to ma namiary na firmy które wysyłają bezpłatnie swoje produkty do testowania tylko w zamian za opinie.Jeśli któraś sie pisze na to to dacie znac.A jak nie macie bloga to polecam założyć są z tego spore korzyści larvunia i Ironia cos o tym wiedzą :-p aaa no a jak któraś nie chce sie bawić w zakładanie bloga to polecam zajrzeć do mnie Testowanie,próbki,konkursy-Tego Citrzeba - AngelFallen na BloBlo.pl wstawiam linki do próbek,konkursów i okazji do testowania.Mam nadziej że nikt mnie za to nie zbeszta :)

dziewczyny ja wiem ze moze to nie bardzo miejsce na takie rzeczy, normalnie chyba wątek założę ;-).Jest konkurs z Bobovity,biorę w nim udział i chciałam zapytać czy ktoraś z was miałaby ochotę mi pomóc?Jesli ktos może to proszę,Należy się zarejestrować i oddać głos ma mój przepis.Bardzo proszę o 5 gwiazdek,
https://www.mamyradza.bobovita.pl/idea.php?id=8

Mam nadzieje że trasia nic mi za to nie zrobi.

Pod patronatem Mamo to ja, Nan Pro, Polmed i babyonline.pl 1 marca ruszyła ogólnopolska akcja skierowana do rodziców, którzy mają dzieci w wieku 0-36 miesięcy.
Rejestrując się tutaj:
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-akcja.html

możecie zapisać się na jedną z 2000 darmowych wizyt profilaktycznych u pediatry.
Czas trwania przedsięwzięcia: 01.03.2012r.- 31.01.2013r.

_Angel_ - jak dla mnie działaj, ja jakoś nie mam szczęścia nawet do próbek, zarejestrowałam się swego czasu i na stronie Hipp i Bobovity i Musteli i nic nie przysłali:-(

_Angel_ - jak dla mnie działaj, ja jakoś nie mam szczęścia nawet do próbek, zarejestrowałam się swego czasu i na stronie Hipp i Bobovity i Musteli i nic nie przysłali:-(

Jak chcesz to podpowiem Ci co zrobić żeby Ci przysłali i to kilka razy :-) w te klocki akurat jestem dobra,ooo jeszcze moge pomóc przy Bebilonie

Tylko żeby nie było tak jak z gratisem od Whiskasa dla mojego sierściucha, które w momencie wypełniania ankiety był juniorem a gdy prezenciki - spożywcze i myszka do zabawy - dotarły nim być przestał. :-) Ale myszkę uwielbia nieustająco, ku mojemu zdziwieniu jakaś pancerna jest....

reklama
Tylko żeby nie było tak jak z gratisem od Whiskasa dla mojego sierściucha, które w momencie wypełniania ankiety był juniorem a gdy prezenciki - spożywcze i myszka do zabawy - dotarły nim być przestał. :-) Ale myszkę uwielbia nieustająco, ku mojemu zdziwieniu jakaś pancerna jest....

Na wszystkie zamówione próbki trzeba czekac około miesiąca,może na mustele troche krócej

Do góry