reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SUPER FILM..EXTRA KSIĄŻKA

Anteny nie ma bo najpierw byly wichury,a teraz jak jest slonecznie to nie ma checi.
A zwlaszcza nasz wspolokator:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale jestem wsciekla na niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A do Merlina juz kiedys zagladalam,ale zajrze jeszcze raz:laugh2:

reklama
anineczko, jakby ci za dużo wychodziła przesyłka z merlina , to ja mogę książki zamówic i ci wysłać :tak:.
Ciekawe, czy byłoby taniej :dry:
Bardzo lubię ten sklep. Kupiłam tam dużo książeczek dla Hanki .

Anteny nie ma bo najpierw byly wichury,a teraz jak jest slonecznie to nie ma checi.
A zwlaszcza nasz wspolokator:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale jestem wsciekla na niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anineczko, męża na dach pogoń :sorry2:....Chociaz jak u Was śnieżyce, to może nie dzisiaj :laugh2::cool2:

ooo i obejrzałam Pachnidło
film mi się podobał...tylko zakończenie wprawiło mnie w osłupienie :szok:

normalnie szok, że go nie zabili...
chciała bym mieć takie perfumy, co powalaja wszystkich na kolana ;-);-);-):-)

Apocalypto mnie nie wciągnęło...obejrzałam pierwszą godzinkę, i mnie znudziło... niestety u mnie z filmami nie jest tak jak z książką...książkę jak zacznę to czytam od deski do deski... a film jak mnie znudzi to albo usypiam, albo wyłączam ( tak było z Apocalypto):-(

a ksiazka która ostatni przeczytałąm to "Świadectwo" Dziwisza...z reguły nie lubię książek o takiej tematyce, ale przyznam ze ta czytałam z ciekawością...może dlatego ze w pewnym sensie, opisany jest w niej okres z Którego ja pochodzę, i może dlatego ze Jan Paweł II był również Moim papieżem???
polecam do przeczytania...jest na prawdę ciekawa:tak::tak:

Dziewczyny, 9 marca wybieram się znowu do Bydoszczy na ponoć rewelacyjny spektakl "Goło i wesoło".
Na pewno oglądałyście film pod tym tytułem...No , to konwencja podobna :tak:
Mam zamiar naoglądać się męskich półdupków i wyśmiać się za wszystkie czasy.
Tu wklejam linka z kalendarium, może i Wy się wybierzecie ;-)

GOŁO! WESOŁO!

a to strona główna :

http://www.goloiwesolo.art.pl/pl

Czy któraś z Was słucha może radia BIS?
(bo ja tylko i wyłącznie:happy: ), ale nie o tym...

Tam leci polska piosenka pt. Nienasycenie.
Zakochałam się w niej, a nie wiem kto to śpiewa i nie mogę nigdzie znaleźć.

Znalazłam Nienasycenie A.M. Jopek i Comy, ale to nie to.

POMOCY!!!!!

Edytko moze to jest wlasnie to czego szukasz

LESS IS MORE – "Nienasycenie"
Zespół powstał w październiku 2002 roku w Warszawie. Stworzyli go: Tomasz Bruszewski, Michał Padalewski i Andrzej Ratajczyk. Do sukcesów grupy można zaliczyć występ na Heineken Open’er Festival w Gdyni. Utwór zapowiada debiutancką płytę zespołu, która ma się pojawić na jesieni

Joanno może!!! To by mi nawet na Heinekena open aira pasowało.

A swoją drogą to mój mąż się wybiera...na 3 dni!!!!!

reklama
Do góry