reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stymulacja - Późna Owulacja - Staranie się o dziecko

Możesz na nfz i po pobraniu krwi wziąść przeciwbolowe.. idziesz do gina na nfz, wystawia Ci skierowanie na hsg do szpitala. Umawiasz termin, bo to do 12 dnia cyklu się robi max. Przychodzisz rano do szpitala przyjmują Cię na oddział i o 15 wypuszczają
Ok, to chyba spróbuję, jeśli się da na nfz. Boję się tylko właśnie czekania albo terminów z kosmosu ale może niepotrzebnie sie nastawiam.
Nie wytrzymałam i zrobiłam test... negatyw, dzis 25 dc. Może jutro iść na betę?

reklama
Ok, to chyba spróbuję, jeśli się da na nfz. Boję się tylko właśnie czekania albo terminów z kosmosu ale może niepotrzebnie sie nastawiam.
Nie wytrzymałam i zrobiłam test... negatyw, dzis 25 dc. Może jutro iść na betę?
Ja miałam robić betę 14 dni po zabiegu mimo że okres ma przyjść dziś dopiero. Ale po luteinie chyba go dziś nie będzie. Wstrzymaj się jeszcze z betą. Zrób 14 dni po zabiegu jak mi lekarz mówił, bo wcześniej może być różnie

Już nie wytrzymałam bo znowu się naczytałam, że niektórym już 10,11,12 dpo wychodziły blade kreski na testach i mnie poniosło 😅
Gadałam przed chwilą z mężem, ustalone, że do poniedziałku się wstrzymuję bo ndz/pon powinnam dostać okres, jeśli w pon rano go nie będzie idziemy na betę 🙂

Już nie wytrzymałam bo znowu się naczytałam, że niektórym już 10,11,12 dpo wychodziły blade kreski na testach i mnie poniosło 😅
Gadałam przed chwilą z mężem, ustalone, że do poniedziałku się wstrzymuję bo ndz/pon powinnam dostać okres, jeśli w pon rano go nie będzie idziemy na betę 🙂
Super! Trzymam kciuki ! To akurat będzie idealny czas ! Daj znać jak wynik. Testy z bielą vizira ? Ja dla uspokojenia swojej ciekawości robiłam testy.. weź wytrzymaj 2 tyg w niepewności 😅

Taaak, biel bielsza niż vizir nawet 😅
U mnie też działa to samo - nie wytrzymuję tego czekania i stąd te testy choć sama dobrze wiem, że na nie jest zdecydowanie za wcześnie, ale cóż, chyba tutaj mają więcej do gadania emocje niż rozum jak widać 😁

Kurcze wczoraj dziwnie się czułam, po pracy padłam i spałam 2 godziny jak zabita, pobolewał mnie brzuch, a dziś śluz zmienił kolor na taki jakby jasny brąz. Albo idzie niestety @, a może coś tam się zagnieżdża, tak bym chciała... Dokucza mi też to niskie ciśnienie, jeszcze przy tym upale...
Ty masz zaplanowaną kolejną inseminację w tym cyklu czy trzeba jakieś przerwy robić?

Kurcze wczoraj dziwnie się czułam, po pracy padłam i spałam 2 godziny jak zabita, pobolewał mnie brzuch, a dziś śluz zmienił kolor na taki jakby jasny brąz. Albo idzie niestety @, a może coś tam się zagnieżdża, tak bym chciała... Dokucza mi też to niskie ciśnienie, jeszcze przy tym upale...
Ty masz zaplanowaną kolejną inseminację w tym cyklu czy trzeba jakieś przerwy robić?
Najlepiej cykl po cyklu robić inseminacje, bo wtedy szanse wzrastają nawet do 40%
Ja okres mialam wczoraj dostać, póki co cisza. Od 2 do 8 d.c. Aromek teraz inne zalecenia troszkę bo wcześniej mialam od 3 do 7 d.c.

Najlepiej cykl po cyklu robić inseminacje, bo wtedy szanse wzrastają nawet do 40%
Ja okres mialam wczoraj dostać, póki co cisza. Od 2 do 8 d.c. Aromek teraz inne zalecenia troszkę bo wcześniej mialam od 3 do 7 d.c.
To może jeszcze jest szansa skoro nie masz wciąż @? Czy jeśli ta beta taka malutka wtedy wyszła to już na bank nic z tego?
Też miałam 3-7 dc. będziesz brała 1 tabl dziennie czy 2?

To może jeszcze jest szansa skoro nie masz wciąż @? Czy jeśli ta beta taka malutka wtedy wyszła to już na bank nic z tego?
Też miałam 3-7 dc. będziesz brała 1 tabl dziennie czy 2?
Po 1 tabletce dziennie. Szczerze nie wiem, wydaje mi się, że nic z tego mimo że pobolewa mnie podbrzusze, ale może to być sprawka luteiny

reklama
Po 1 tabletce dziennie. Szczerze nie wiem, wydaje mi się, że nic z tego mimo że pobolewa mnie podbrzusze, ale może to być sprawka luteiny
U mnie chyba też nic, naczytałam się o badaniu szyjki, po wyciągnieciu palca mam ciemnobrunatny śluz :/ nie wiem czy plamienie implantacyjne może być takie ciemne. Co prawda skrzepów ani śladu świeżej krwi brak ale brzuch pobolewa więc zaczynam się nastawiać, że to jednak @ :( :( :(

Do góry