reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stymulacja clo bez Ovitrelle

betsi41

Początkująca w BB
Czy któraś z Was biorąc clo nie miała Ovitrelle i pęcherzyki pękały?
Na cyklach naturalnych mi pękają
Miałam u swojego gin stymulacje clo+ovi ale właśnie zmieniłam lekarza i on twierdzi że nie ma potrzeby ovi...Boję się że nie pekną

reklama
Miałam u swojego gin stymulacje clo+ovi ale właśnie zmieniłam lekarza i on twierdzi że nie ma potrzeby ovi...Boję się że nie pekną
Ja miałam. Mi nie rosły i nie pękały na cyklach naturalnych. Z clo rosły, ale mimo Ovi nie pękały. W cyklu, w którym brałam clo, ale pęcherzyk przerósł za duży i był Iza późno na Ovi, więc Ovi nie dostałam, zaszłam w ciążę. A więc pękł sam po clo.

Ja brałam Duphaston + Clo, w 2 cyklu zaszłam w ciążę, pecherzyki same pękały. Dziś 21 tc i wiercący się Antoś w brzuchu 😁💙 trzymam kciuki za Was! ❤️

Ja pierwsza i druga ciążę na samym clo, ale mam pcos. Staraliśmy się długo bo o pierwszą ciążę w sumie 4 lata o drugą ponad rok

Ja pierwsza i druga ciążę na samym clo, ale mam pcos. Staraliśmy się długo bo o pierwszą ciążę w sumie 4 lata o drugą ponad rok
A czemu przy pcos samo clo, lekarz może tłumaczył ? Tez mam pcos i w sumie dopiero rozpoczynam drogę starań, ale chciałabym znać jak najwiecej szczegółów, widziałam ze o pierwsza dzidzie długo się staraliście, jakimi schematami leczenia czy może na własna rękę trochę ? Z góry dziękuje za odpowiedz 🥳

Ja brałam Duphaston + Clo, w 2 cyklu zaszłam w ciążę, pecherzyki same pękały. Dziś 21 tc i wiercący się Antoś w brzuchu 😁💙 trzymam kciuki za Was!

A czemu przy pcos samo clo, lekarz może tłumaczył ? Tez mam pcos i w sumie dopiero rozpoczynam drogę starań, ale chciałabym znać jak najwiecej szczegółów, widziałam ze o pierwsza dzidzie długo się staraliście, jakimi schematami leczenia czy może na własna rękę trochę ? Z góry dziękuje za odpowiedz 🥳
Najpierw były oczywiście różne badania w tym nasienia i amh. W zasadzie myślę że główną rolę odgrywa w tym wszystkim "głowa". Przy pierwszej ciąży miałam jechać na sprawdzenie drożności jajowodów więc czekałam na @ i się nie doczekałam, przy drugiej organizm nie reagował na podwójną dawkę clo i miałam mieć nakłuwanie jajników również czekałam na @. Lekarz mówił że owulacji na 100% nie było i nie będzie a tutaj bum i ciąża. Ja wogole bez leków nie mam owulacji więc może dlatego leczenie było dlugie

reklama
No ja właśnie to samo . Pani dr powiedziała ze zastrzyk nie potrZebny

Do góry