asia333podlasie
Fanka BB :)
A jesteś na tych pieluchach wielorazowych bo chyba tylko Ty je planowałas?Tak, ważę o kilogram nawet mniej ale po CC mam brzydki brzuch, muszę to u fizjo ogarnąć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jesteś na tych pieluchach wielorazowych bo chyba tylko Ty je planowałas?Tak, ważę o kilogram nawet mniej ale po CC mam brzydki brzuch, muszę to u fizjo ogarnąć.
Tak, cały czas, tylko na noc pampers, bo strasznie sika w nocy.A jesteś na tych pieluchach wielorazowych bo chyba tylko Ty je planowałas?
A jesteś na tych pieluchach wielorazowych bo chyba tylko Ty je planowałas?
super! Ja tez mam dużo mniej niż przed ciąża.Tak, ważę o kilogram nawet mniej ale po CC mam brzydki brzuch, muszę to u fizjo ogarnąć.
Ja urodziłam syna 07.01.2021 w ICZMP w ŁodziMamy z terminem na styczeń 2021
To już wiemy bo to Twoja 5 taka wiadomość . A jak minął rok? Masz inne dzieci?Ja urodziłam syna 07.01.2021 w ICZMP w Łodzi
Przepraszam, ze wtrace się w rozmowe. Czy 3x planujesz urodzić w ICZMP?Ok ok przepraszam
W sumie dobrze
Tak mam syna który w tym roku będzie miał 6 lat
Dwóch synów urodziłam w ICZMP w Łodzi
Tymon 13.10.2016
Kajetan 07.01.2021
Ah przepraszam! A pytam, bo jestem przed wyborem szpitala w lodzi, a se naczytałam o ICZMP i sie boje tego szpitalaNie planuje mieć więcej dzieci
A dlaczego pytasz?
a to drugi dzidziuś?Ah przepraszam! A pytam, bo jestem przed wyborem szpitala w lodzi, a se naczytałam o ICZMP i sie boje tego szpitala