Cześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
reklama
Jagodowa Mama
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji846] Dużo zdrowia dla Was [emoji846] Który dokładnie był tydzień u Ciebie?Cześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
G
gość _199
Gość
GratulujęCześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
Wszystko będzie dobrze, jak już będziecie w domku to prosimy o fotki
Agnieszka2929
No to gratulacje i zdrówkaCześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
Malinowa_959
Gratulacje i dużo dużo zdrówka dla maluszka, a dla Ciebie szybkiego powrotu do siebie po ccCześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
Początek 36Gratulacje [emoji846] Dużo zdrowia dla Was [emoji846] Który dokładnie był tydzień u Ciebie?
asia333podlasie
A czemu zrobili Ci CC coś się działo ?Dziękuję, ja jutro pewnie wyjdę a mały musi jeszcze zostać
Justynanana
reklama
Białko w moczu rosło i miałam zle wyniki, bali się stanu przedrzucawkowego i postanowili załączyć ciążęA czemu zrobili Ci CC coś się działo ?