reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Faktycznie spory, ale mam bardzo podobny. Tylko ja mam biust 75I, więc jak założę luźniejsza kieckę, albo koszulkę, to jeszcze nie widać, bo brzuch wystają podobnie jak biust🤣🤣

Ja dzisiaj po wizycie, 174g, 17+0 TC. Młody rośnie jak na drożdżach, jak go doktor pomierzył, to wszystko jest przy górnej granicy na widełkach. No i waży też więcej niż powinien, ale bardzo się cieszę 😁😁
Ja zaczynam 20 tydz i waga ponad 300

reklama
Wlasnie dojezdzam do domu nie wiem co myslec;(zadnych wad nie bylo usg mi robili za rzadko lekarz mowil ze olali eh
Ja też Ci współczuję chodź od początku nie rozumiałam tych rzadkich wizyt tych brak USG u Ciebie przecież to taka ciężka ciąża z góry z zagrożeniami pisałaś że za wizytę płacisz 200 zł czemu nie miałaś wizyt co 2-3 tyg? Trzymaj się ciepło i co teraz ?co mówił lekarz? U syna mego chrzesnego jedno z bliźniaków też obumarło ale nic z tym nie robili ono chyba nie szkodzi drugiemu i szczęśliwie donosilam córkę szczęśliwie Tobie też się uda.

Wlasnie dojezdzam do domu nie wiem co myslec;(zadnych wad nie bylo usg mi robili za rzadko lekarz mowil ze olali eh

Ale lekarz nic nie mówił? Co z pozostałą dwójką dzieci? Kiedy następna wizyta? I czy ma jakiś dalszy plan działania?
Podejrzewam, że teraz jesteś w szoku i dopiero do Ciebie dociera wszystko. Ściskam mocno i trzymaj się. I przede wszystkim już nie hulaj po domu tylko odpoczywaj 💪

Ehh aga tak strasznie mi przykro. Wiem co czujesz kochana.
Proszę cię leż teraz jak najdłużej, jedz żeby futrowac dziewczyny, żeby byly jak najdłużej w tobie. Powinnaś być pod stałą kontrolą...20tc to już wysoka ciążą, musisz wytrzymać dwa miesiące z córkami potem będzie dało je się ratować.
Tylko naprawdę musisz co tydzień albo dwa jeździć na kontrolę żeby lekarze mogli wyciszyć poród w razie czego.

Faktycznie spory, ale mam bardzo podobny. Tylko ja mam biust 75I, więc jak założę luźniejsza kieckę, albo koszulkę, to jeszcze nie widać, bo brzuch wystają podobnie jak biust🤣🤣

Ja dzisiaj po wizycie, 174g, 17+0 TC. Młody rośnie jak na drożdżach, jak go doktor pomierzył, to wszystko jest przy górnej granicy na widełkach. No i waży też więcej niż powinien, ale bardzo się cieszę 😁😁
Super! Bardzo się cieszę! Ja idę już za niecały tydzień:p

reklama
Do góry