reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
A wiesz może czy dostanę wyniki na płycie / jakimś innym nośniku ;)? Boje się ze dalej mąż nie będzie mógł wejść a jeszcze nie widział „na żywo” naszych fasolek :( a zapomniałam zapytać :/
Ja dostawałam tam tylko na zdjęciu ale myślę że jest taka możliwość mają tam bardzo dobry sprzęt i 2 świetnych lekarzy zwłaszcza dr wiecheć. Ja tam będę robić nifty maja chyba najtaniej w Krakowie

Dziewczyny, mi przy umawianiu pappy kazali przyjść na usgpewno z pełnym pęcherzem. Domyślam się czemu, ale mówicie, że tak tam gniotą głowicą, że chyba będę się koncentrować tylko na trzymaniu siku 😂😂😂

Dziewczyny, mi przy umawianiu pappy kazali przyjść na usgpewno z pełnym pęcherzem. Domyślam się czemu, ale mówicie, że tak tam gniotą głowicą, że chyba będę się koncentrować tylko na trzymaniu siku 😂😂😂
😯a to zaskoczenie. Mnie poprosiła Pani robiąca usg aby zrobić siusiu, bo będzie lepiej widać. A miałam tego dnia i przez brzuch i niestety ....ten drugi "mój ulubiony" rodzaj. Jak tak powiedzieli to chyba trzeba posłuchać :) ewentualnie z dwojga złego lepiej coś "oddać" od siebie niż nagle zapełniać :D

A mi na usg kazał maksymalnie opróżnić pęcherz kazali iść do toalety. Nie dałabym rady z pełnym pęcherzem nawet gdy był pusty to gdy miałam dopochwowo badanie sondom to wydawało mi się że się posikam 🤦‍♀️. Także nie wiem czy z pełnym pęcherzem dasz radę hmm

Cześć kochane 😊 Ja teraz na chwilke się położyłam, zrobiłam pranie a na obiadek chyba zrobie paluszki rybne z dorsza i ziemniaczki 🤔 U mnie zaczyna się już lekki stresik przed jutrzejszym prenatalnym... Ostatni raz byłam około 4 tyg temu na wizycie, więc gdzieś z tylu głowy się martwię czy maluszek rośnie i bije serduszko, ale nie nakręcam się tylko wmawiam sobie, że wszystko będzie w porządku 😁 Mam nadzieje, że jutro będzie możliwość nagrania na płytę czy pendriva wizyty. No nic.. zostało tylko czekać 😁

reklama
Do góry