reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Nie 3 ciąża pierwsza poroniłam w 8 tyg z drugiej mam synka skończył 3 latka a teraz to dopiero 7 tydzień. Mam do Was pytanie moje ciążę były ciężkie i trudne chodziłam do lekarki prywatnie ale ona nie pracuje w szpitalu jak coś się działo to dostawałam tylko skierowanie do szpitala przeważnie zostałam odsyłana z kwitkiem teraz się umówiłam do lekarki która przyjmuje też w szpitalu i do tej do której chodIlzilam najgorzej że obie wizyty mogą być dopiero za 2 tyg i teraz nie wiem co wybrać czy ta która mnie zna moje przypadki ale nie pracuje w szpitalu czy pójść do nowej nie znanej ale pracuje ona w szpitalu na patologi ciąży.
Wybrała bym nowa , która pracuje w szpitalu. Też mam lekarza który pracuje w szpitalu . Jeżdżę do niego 40 km w jedną stronę. Do tego przyjmuje na NFZ a dla mnie to wielki plus.

reklama
Moze sie spotkacie dziewczyby na porodowce :D
Ja tak miałam na październikowych 17, znalazłyśmy się na jednej sali :)

Ja mam następną wizytę 9.07 o 10,45
Wow :D wiedzialyscie, ze sie tam spotkacie czy zaskoczenie?
Mówiliście już rodzinie o ciąży? Czy czekacie do któregoś tygodnia? U mnie narazie wie tylko mąż może temu że jestem po poronieniu w 8 tyg i jakoś strach mam nadal w głowie.
U mnie juz rodzice z obu stron wiedza, babcie itp., wiec uznaje w zasadzie, ze wiedza juz wszyscy

Wow :D wiedzialyscie, ze sie tam spotkacie czy zaskoczenie?

U mnie juz rodzice z obu stron wiedza, babcie itp., wiec uznaje w zasadzie, ze wiedza juz wszyscy
A ja mam dobrą koleżanką , poznana na baby boom na forum ciążowym. Mialysmy na ten sam termin porodu i okazało się że mieszkamy blisko siebie. Minęło 6 lat i mamy kontakt cały czas 😀

Mówiliście już rodzinie o ciąży? Czy czekacie do któregoś tygodnia? U mnie narazie wie tylko mąż może temu że jestem po poronieniu w 8 tyg i jakoś strach mam nadal w głowie.
Ja dziś 9t2d i na razie wiemy tylko ja i mąż i przyznam, że już totalnie nie mogę się doczekać aż rodzicom powiemy [emoji3059][emoji85]

Ja też dziś ambitny plan miałam chciałam okna w salonie umyć 🥴 ale na razie zrobiłam tylko pranie. Nie wiem czy za te okna to mąż by mnie nie zabił hmmm bo powiedział że on to zrobi jak wróci z pracy.
Kochany ten Twój mąż. Mój partner też mi każe odpoczywać i się nie przemęczać.

reklama
Do góry