Zdarza się, że przechodzi i oby tak byłoTo jest kosmos ten ból.. liczę, że trochę odpuści po porodzie. U mojej mamy przeszło po urodzeniu pierwszego dziecka.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdarza się, że przechodzi i oby tak byłoTo jest kosmos ten ból.. liczę, że trochę odpuści po porodzie. U mojej mamy przeszło po urodzeniu pierwszego dziecka.
A może leć rano na betę hcg z krwii? wynik daje 100 % pewności czy ciąża jest czy jej nie maHej, u mnie dalej brak miesiączki testy z moczu są negatywne. Więc nie wiem co o tym myśleć. I zastanawiam się czy prywatnie pójść na usg do lux med sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Wiecie może jak się to odbywa? Czy muszę mieć "zlecenie" od lekarza?
Moja mama miała tak samo. miesiączki jak rzeka, omdlenia, ból nie do wytrzymania i mówiła, że poród to pikuś przy tych okresach. po pierwszym porodzie przeszło.To jest kosmos ten ból.. liczę, że trochę odpuści po porodzie. U mojej mamy przeszło po urodzeniu pierwszego dziecka.
Po to tu jesteśmy, żeby się wspierać i móc się wyzalicmam nadzieję, że poczuję tą miłość w pełni
mam świadomość tego, że miłość do każdego kogo nią obdarzamy jest inna.
Przeraża mnie po prostu w rodzinie męża to całe pierdolamento które będzie - pewnie sie martwię na zapas ale już tam przez tych 8 lat trochę się naoglądałamPrzeprowadziłam się "za mężem", więc tutaj nie mam swoich przyjaciółek ani rodziny, jedynie koleżanki z pracy- a w pracy raczej przyjaźni się zbudować nie uda (u mnie wygląda to tak, że oczywiście pogadajmy ale zamykasz drzwi od biura i każdy ma swoje życie i wywalone na siebie)
Czuje się trochę zagubiona, bo w swoim mieście to się wszystko zna, wiadomo do którego dentysty pójść, jaki ginekolog jest dobry, gdzie jest najlepsza kawa - bo przez lata buduje się gdzieś tą swoją "baze danych".
a tu pozostaje internet i jakieś szczątkowe informacje od koleżanek z pracy, chociaż każda z innego miasta praktycznie
edit: błąd w zdaniu![]()
Zdarza się, że przechodzi i oby tak było![]()
Tak u mnke po porodzie przeszły mi bolace miesiączki na dwa lata i znowu wróciłyJa może nie miałam jakichś bardzo bolesnych miesiączek, ale jednak musiałam zażywać tabletkę przeciwbólową żeby jakoś funkcjonować podczas okresu. Po porodzie przeszło zupełnie i kompletnie nic mnie nie boli i żadnej tabletki zażywać nie muszę :-) także u mnie się sprawdziło że po porodzie przechodzi.