reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

No to faktycznie spora ta gwiazda, a ja myślałam że mój jest dużym chłopcem 🤣
Mały też szczepienie super, ani gorączki, ani nie płakał, tylko ciągle spał i był taki zamroczony, aż się bałam, że coś mu się stało, bo ja szczepieniom nie ufam i boje się autyzmu itp. 🙈 wiem, że to śmieszne 😅

Eee tam, że śmieszne z tym autyzmem. Ja jeśli chodzi o obce dzieci to twierdzę, że trzeba szczepic A autyzm się od tego nie bierze. Ale jak nagle chodzi o moje dziecko to jednak gdzieś tam z tylu glowy nachodzą mnie wątpliwości. Więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

reklama
Dziewczyny gdzie będziecie przewijać malucha i oporządzać po kąpieli jak wyrosną z przewijaka? Mój już ma tak na styk i zastanawiam się gdzie mogę robić mu toaletę.

Daj znać czy ciężko będzie to przechodziła, w końcu chyba jako pierwsza ząbkuje na tę grupie 😁

Mnie już teraz zdarza się że przewijac Młodego na łóżku. Więc pewnie tam bede przewijac.😎

Dziewczyny gdzie będziecie przewijać malucha i oporządzać po kąpieli jak wyrosną z przewijaka? Mój już ma tak na styk i zastanawiam się gdzie mogę robić mu toaletę.
Ja od samego początku na łóżku na podkładzie przebieram po kąpieli narazie na przewijak w łazience a później pewnie też na łóżku

Ja od samego początku na łóżku na podkładzie przebieram po kąpieli narazie na przewijak w łazience a później pewnie też na łóżku
No właśnie potrzebuje rozwiązania w nocy jak wstaje do małego, żeby go w pokoju przebierać, bo nie chce iść z nim do sypialni przebrać, a potem znowu wracać się do jego pokoju na karmienie.

Moja mała wczoraj była na pierwszym szczepieniu. Waży 5660 i ma już 67 cm! W poniedziałek skończyła 3 miesiące:) wydaje mi się że jest małą kluską ale chyba nie jest źle:p

Załączniki

• 20210413_125634_capture.jpg
    20210413_125634_capture.jpg
    182,5 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Do góry