reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny oreintujecie się kiedy mija ta "największą płodność" po ciąży? Tabletki biorę zaledwie tydzień i już się źle czuje, więc chce je jak najszybciej odstawić ;/

dziewczyny mam pytane - w czym śpią wasze maluszki? rożki, śpiworki, kołderki?

Moim zdaniem najlepsze na samym początku są śpiworki. Duzo czytałam na ten temat i o ile odbrze kojarzę Mama Ginekolog miala fajny post, że na samym początku to najbezpieczniejsza forma spania dla dziecka. Wynika to z tego, że nawet maluszek potrafi sobie nałozyć na głowę kołdrę... Sama widziałam to na moich dzieciach na przykładzie kocyków podczas drzemki. W śpiworku taki maluszek jest najbezpieczniejszy i się nie rozkopie. Ja polecam śwpiworkiz polski marek - cuddle dreams albo color stories - super mięciutka bawełna i piękne wzory.

Dziewczyny po CC, macie czucie w brzuchu? Ja czuję cała blizne, a po prawej stronie kilka cm nad blizną przestałam czuć i to dopiero kilka dni temu.

Cześć!
Mam pytanie, bardziej do Mam dziewczynek. Czy Wasze dzieci też troszkę stękają jak robią siku? Podobnie jak przy kupce:)

reklama
Do góry