ZawszeWięcej
Fanka BB :)
Zazdro! Moja budzi się 4 razy na jedzenie.Moja też stęka, macha rękami,jakieś dziwne odgłosy,ale daje pospać od 12 do 6.nie jest źle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdro! Moja budzi się 4 razy na jedzenie.Moja też stęka, macha rękami,jakieś dziwne odgłosy,ale daje pospać od 12 do 6.nie jest źle.
dziewczyny mam pytane - w czym śpią wasze maluszki? rożki, śpiworki, kołderki?
Czuje takie dziwne cos jak obce cialo przechodzi takie ciaryDziewczyny po CC, macie czucie w brzuchu? Ja czuję cała blizne, a po prawej stronie kilka cm nad blizną przestałam czuć i to dopiero kilka dni temu.
U mojej nie zauważyłam, żeby tak robiła. Tylko przy kupce. (Oczywiście przy karmieniu najczęściej )Cześć!
Mam pytanie, bardziej do Mam dziewczynek. Czy Wasze dzieci też troszkę stękają jak robią siku? Podobnie jak przy kupce
NieCześć!
Mam pytanie, bardziej do Mam dziewczynek. Czy Wasze dzieci też troszkę stękają jak robią siku? Podobnie jak przy kupce
NieCześć!
NieCześć!