reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

@Kocia90 bardzo mi przykro z powodu przyjętej wizyty. To musiał być duży stres dla Ciebie :( jednak zobacz jaki piękny prezent dostaniesz na Dzień Mamy :)

Mnie piersi bardzo bolały w g
Drugiej ciąży, karmienie pierwszego to była mordęga... on to w ogóle był ciężki element, myślałam, że się wykończe. Od samego początku był taki przytulas i cycuś. Budził się w nocy nawet po 20 razy żeby sobie possac pierś, smoczka nie uznawał. Wyobraźcie sobie, że on ma ponad 2,5 roku i jeszcze ani jednej nocy w życiu nie przesłał w całości. Próbowałam wszystkiego, nic nie działało. Trzeba było zaakceptować, że taki egzemplarz mi się trafił [emoji2368] za to drugi jest raczej mało przytulaśny. Nie lubi być noszony na rękach, od samego początku lepiej bawił się w łóżeczku, czy na macie. Ten się budzi na jedzonko, że i śpi. Jak go coś męczy to budzi się częściej.
Mnie dzisiaj pachwiny trochę bolą, zaczęły jak znosilam wózek, a jednak jest to 3 piętro. W zeszłym.tygodbiu wybili nam szybę w klatce i każdy może wejść, więc zabieram wózek do mieszkania.

Co robicie? Jak wieczór mija?

reklama
Dziewczyny macie jakiś sposób na mdłości? U mnie 7tc + 4 i mdłości od kilku dni nie dają mi żyć. Staram się jeść regularnie, pić dużo i odpoczywać. To dopiero początek a ja już mam dosyć ciąży :)
Dobre to, że przez koronawirusa mam pracę z domu.

Dziewczyny macie jakiś sposób na mdłości? U mnie 7tc + 4 i mdłości od kilku dni nie dają mi żyć. Staram się jeść regularnie, pić dużo i odpoczywać. To dopiero początek a ja już mam dosyć ciąży :)
Dobre to, że przez koronawirusa mam pracę z domu.
Slyszlaam że melisa pomaga, ale czy na prawdę to nie wiem bo nie wyprobowalam jeszcze.

@Kocia90 bardzo mi przykro z powodu przyjętej wizyty. To musiał być duży stres dla Ciebie :( jednak zobacz jaki piękny prezent dostaniesz na Dzień Mamy :)

Drugiej ciąży, karmienie pierwszego to była mordęga... on to w ogóle był ciężki element, myślałam, że się wykończe. Od samego początku był taki przytulas i cycuś. Budził się w nocy nawet po 20 razy żeby sobie possac pierś, smoczka nie uznawał. Wyobraźcie sobie, że on ma ponad 2,5 roku i jeszcze ani jednej nocy w życiu nie przesłał w całości. Próbowałam wszystkiego, nic nie działało. Trzeba było zaakceptować, że taki egzemplarz mi się trafił [emoji2368] za to drugi jest raczej mało przytulaśny. Nie lubi być noszony na rękach, od samego początku lepiej bawił się w łóżeczku, czy na macie. Ten się budzi na jedzonko, że i śpi. Jak go coś męczy to budzi się częściej.
Mnie dzisiaj pachwiny trochę bolą, zaczęły jak znosilam wózek, a jednak jest to 3 piętro. W zeszłym.tygodbiu wybili nam szybę w klatce i każdy może wejść, więc zabieram wózek do mieszkania.

Też tak właśnie myślę 😊😄

Ja dziś oplewiłam sobie ogródek. Posiałam ogórki i posadziłam pomidorki. Ale męczące to teraz mocno, jakbym tonę węgla przerzuciła 🙄

reklama

To mega przytulasek Ci się trafił ☺️ Nie noś lepiej tego wózka 😔 masz możliwość przypiąć go na dole do barierek?
Ja też mieszkam na 4 piętrze bez windy, ale nie będę wózka wnosić do mieszkania. Już sobie miejscówkę wybrałam na parterze gdzie będzie stał oczywiście przypięty hi hi.

U mnie spokojnie, sennie, leniwie.
Znowu głodna. Tym razem nie miałam na nic smaka to zrobiłam sobie nasionka chia ze szklanką mleka. Napęczniały parę h w lodówce i zjadłam. Polecam bo są bardzo odżywcze i polecane w ciąży 😉 A teraz idę spać 😁 słodkich snów 💞
p.s. Śniła Wam się już ciąża? Bo mi jeszcze nie.

Do góry