Justynanana
Fanka BB :)
Gratulacje! Czyli jednak czop odszedł i raz, dwa poszłoA ja sie witam z coreczka.
Dzis o 6.13 urodzilam, mala wazy 2900 i 54 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Czyli jednak czop odszedł i raz, dwa poszłoA ja sie witam z coreczka.
Ja pod kombinezonem miałam tylko pajaca ocieplanego. Potem kombinezon, czapka i starczyło.pytanie do mam które już urodziły - jak ubrałyście dzieciaczki do wyjścia ze szpitala?
Nie martw się na zapas. Dostaniesz antybiotyk i po sprawie. Można potem karmić normalnie piersią.A ja po wizycie, mam dodatniego gbsa (
Aż mi się płakać chce, że znowu coś jest nie tak.
Dostalam skurczy nieregularnych pod wieczor tak mniej wiecej co 12, 15 min pojechalismy na izbe o 1 w nocy lekarz mnie zbadal powiedzial ze nie zapowiada sie szybki porod ale chcial mnie na obserwacje przyjac na oddzial ale sie nie zgodzilam pojechalismy do domu a o 3.50 chluply wody szybko na izbe znowu bo skurcze co 4 min i tak chwile po 6 przyszla na swiatGratulacje! Czyli jednak czop odszedł i raz, dwa poszło
U mnie ujemny spokojnie tylko antybiotyk podadzaA ja po wizycie, mam dodatniego gbsa (
Aż mi się płakać chce, że znowu coś jest nie tak.
A ja sie witam z coreczka.
Ja mam podobnie. W kabinowce rzeczy dla siebie, A w torbie dla dziecka. Ale ledwo co się udało zmieścić..
Jak to jest u Ciebie z tym zgłaszaniem do szpitala? Przyjmą Cię bez akcji porodowej przed 40tc?Cześć Dziewczyny wczoraj miałam ostatnią wizytę, bo badaniu gin stwierdziła że już jestem dobrze przygotowana do porodu i mam 1,5-2cm rozwarcia. 3 tygodnie temu była jeszcze długa szyjka i 0 rozwarcia
Jeżeli w ciągu tygodnia nic nie wydarzy się to 13.01 Mam się zgłosić do szpitala. Mała jest w całości mniejsza o półtora tygodnia. Brzuszek podrosl więc jest ok. Wg USG mała waży 2790 +/- 400g Dziś mamy 37+1