reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Pamiętaj też że jak urodzisz w tym czy w następnym tyg dzieci będą w inkubatorach jeszcze długo Ciebie wypiszą a jak pisałaś wcześniej masz do szpitala 150km co będziesz im codziennie mleko dowozić? Nawet ich nie odwiedzisz chyba że w tym szpitalu są inne zasady .A mialas juz dzieci w domu?.bo to tez jest różnica lekarze mowia ze jak beda mialy sie ur to beda i zadna sila tego nie zatrzyma.na ktg skurcze ciagle powtarzaja ja juz itak duzo sie nacierpialam i boje sie tez o nie moj organizm juz sie buntuje obciazeniem to 3 tez wcale tu nie pomaga
Agnieszka2929
Jak urodze teraz to beda 2 tyg tu jest hotel dla mam ja sama bede tydz po porodzie bo one waza juz ponad 2 kgPamiętaj też że jak urodzisz w tym czy w następnym tyg dzieci będą w inkubatorach jeszcze długo Ciebie wypiszą a jak pisałaś wcześniej masz do szpitala 150km co będziesz im codziennie mleko dowozić? Nawet ich nie odwiedzisz chyba że w tym szpitalu są inne zasady .
Agnieszka2929
Kazda sytuacja jest inna no moj porod juz byl w połowie i gdy teraz znow sie rozwinie to strach czy zdążą z tym rozwarciem brakiem szyjki i dzieckiem ktore lezy juz w ujsciu leze i sie zwijam z bolu powiedzieli ze co ma byc to bedzie sterydy mi dali to sobie poradzą.Wiadomo że jak Ci się poród zacznie to nie po hamują ale puki co robią wszystko by jeszcze troszkę dzieci się rozwinęły. Syn mój ur w 35 tyg lezal na OIOM więc uwierz mi wiem co piszę.
asia333podlasie
Skąd wiesz że tylko 2 tyg?Jak urodze teraz to beda 2 tyg tu jest hotel dla mam ja sama bede tydz po porodzie bo one waza juz ponad 2 kg
Agnieszka2929
Bo mowili zreszta ja o tym nie myślę tylko zeby bylo ok bo sytuacja ciekawa nie jestSkąd wiesz że tylko 2 tyg?
G
gość _199
Gość
wiesz co waga nie jest ważna, przyjaciółka urodziła w 34 tc i córka ważyła 4300, a i tak odklejała jej się siatkówka z oka i musiała mieć zabieg oraz miałą inne typowe objawy wcześniactwa.Jak urodze teraz to beda 2 tyg tu jest hotel dla mam ja sama bede tydz po porodzie bo one waza juz ponad 2 kg
asia333podlasie
Mój syn też 36tc waga 3150 a nie oddychał przez pierwszą minutę po urodzeniu. Waga to nie wszystkowiesz co waga nie jest ważna, przyjaciółka urodziła w 34 tc i córka ważyła 4300, a i tak odklejała jej się siatkówka z oka i musiała mieć zabieg oraz miałą inne typowe objawy wcześniactwa.
Agnieszka2929
To chyba cukrzyce miała jakas makrosomie taka waga w tym tyg nie jest możliwa .donoszone dzieci tez maja wady i problemy wiec nie ma co patrzec sasiadka ur blizniaki w 29 tyg waga 1 kg zadnych problemow nie mialy i nie maja nie porównuj bo to nie ma sensu.wiesz co waga nie jest ważna, przyjaciółka urodziła w 34 tc i córka ważyła 4300, a i tak odklejała jej się siatkówka z oka i musiała mieć zabieg oraz miałą inne typowe objawy wcześniactwa.
reklama
Agnieszka2929
36 to przecież donoszona i pluca sa niby rozwiniete w tym tyg.Mój syn też 36tc waga 3150 a nie oddychał przez pierwszą minutę po urodzeniu. Waga to nie wszystko