reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Rwa kulszowa. Ma może któraś z tym problem? Jak sobie radzicie? Złapalo mnie wczoraj i nie chcę puścić. Jutro zadzwonię do lekarza ale muszę jakoś noc przetrwać

reklama
Dziewczyny. Wraz ze studentami psychologii chcemy stworzyć/udostępnić narzędzia, dzięki którym każda z mam z brzuszkiem i w połogu będzie mogła zadbać o swoje emocje. Dlatego też przygotowałam całkowicie anonimową ankietę, której wypełnienie zajmuje średnio 10 minut. (jeśli udostępnisz w niej login, nikt poza mną go nie pozna)

Dlaczego to robimy? Od marca coraz więcej dziewczyn z forum zgłasza się do mnie z różnymi sytuacjami kryzysowymi ( dziękuję za zaufanie). I już wiadomo, że w sytuacji pandemii warto zadbać o samopoczucie i zdrowie psychiczne. A zależy mi ( a właściwie całej grupie, z którą pracuję), żebyś czas ciąży i połogu przeżyła możliwie jak najspokojniej.

Bardzo proszę wypełnij ankietę (nawet, jeśli czujesz się ok). Pomożesz innym mamom. Jeśli masz jakieś pytania, bądź wątpliwości - napisz do mnie. Ostatnią dużą BB ankietę wypełniło prawie 1000 osób. Liczę, że tym razem będzie podobnie. Bo w BB dziewczynach jest siła i sa najlepsze - w ciągu pierwszych 10 minut dostałam 17 ankiet :) Ogromnie dziękuję każdej z was za pomoc. Zdjęcie dla przykucia uwagi
ciaza_lozko1.jpg

Nie i byl obchod pow ze jesli by wody odeszły to wtedy mi zrobia cc ale czekamy
Pozostaje być dzielną, może jutro zapadną jakieś decyzje, ten twój szpital jest dziwny, ale na złość tego nie robią, myślę, że chcą chociaż trochę przeciągnąć żeby sterydy dały efekty. Tak czy inaczej współczuję i mam nadzieję, że będzie wszystko ok.

Pozostaje być dzielną, może jutro zapadną jakieś decyzje, ten twój szpital jest dziwny, ale na złość tego nie robią, myślę, że chcą chociaż trochę przeciągnąć żeby sterydy dały efekty. Tak czy inaczej współczuję i mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Jest tylko czekamy czy przejdzie czy nie ..kiedys to wroci i znow bd ból..i musze tu zostac z tym paskudnym zarciem itp kto wie ile..

reklama
Do góry