Agnieszka2929
Fanka BB :)
Tak dostalam dwie duze dawki co 12 hSterydy wszystkie podali?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dostalam dwie duze dawki co 12 hSterydy wszystkie podali?
No to powinny przyjsc I Cie umyc.Mnie myły.Bo w ujsciu czuc pecherz plodowy tej na dole a oni sb kur....powsyrzymanie teraz mi mierzyli temp i pobrali krew jutro na obchodzie beda mowic co pow ze czekamy az pompe odlacza we wtorek..nawet pod prysznic wyjsc nie daja
Ja bym tam odział rozniosła i chyba telewizja straszyła że jak coś się stanie a mego męża żadna ochrona by nie zatrzymała ja bym chyba się wypisała z tamtad i poszła do innego szpitala są inne w Łodzi ?Próbowaliśmy dotrwac do terminu na co...
Mało? A mnie straszy , że bedzie miał 4 kg ma dobrą wagę, nie stresuj sięU nas w 33+5 waży 2kg i lekarz mówi,że mało. Zaczęłam się stresować ☹
3 ref nie a najlepsze to ze 1 polozna pow ze powinnam miec wczoraj cc bo to juz czas chciala mnie juz uszykowac i przyszli i ja wyzwali ze sa plany na powstrzymanie ze moze sie uda do 37 a moze 38Ja bym tam odział rozniosła i chyba telewizja straszyła że jak coś się stanie a mego męża żadna ochrona by nie zatrzymała ja bym chyba się wypisała z tamtad i poszła do innego szpitala są inne w Łodzi ?