Lenka 2020
Zaciekawiona BB
Witam mamusie. Ile ważą wasze dzieci w 33+5 tygodniu? Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A USG Ci wczoraj robili? Już myslalysmy że urodziłaś bo nic nie pisalasBo jak mialam badanie na fotelu to ona mowi ze to jest nisko i nawet pecherz plodowy czuje przy ujsciu jak sie wygina
No mozesz dostac polpasca.Cześć Dziewczyny syna 5 lat ma ospę. Moja mama Twierdzi że ja przechodziłam... Czy mogą być groźne komplikacje jakbym teraz zachorowała na ospę lub ten polpasiec 32 t 2d?.?
No wczoraj ze przeplywy ok i tyle mialam miec jutro pelne usg ale mam te pompeA USG Ci wczoraj robili? Już myslalysmy że urodziłaś bo nic nie pisalas
To chyba z łożyskiem oki ale wsumie się nie znam.No wczoraj ze przeplywy ok i tyle mialam miec jutro pelne usg ale mam te pompe
Tak lozysko ok ale po tych lekach mniej sie ruszajaTo chyba z łożyskiem oki ale wsumie się nie znam.
Hej. U Nas 33 tydzień i mamy 2 kgWitam mamusie. Ile ważą wasze dzieci w 33+5 tygodniu? Pozdrawiam
U nas w 33+5 waży 2kg i lekarz mówi,że mało. Zaczęłam się stresować ☹Hej. U Nas 33 tydzień i mamy 2 kg
U mnie ponad 2 kg 33 tydz i pow ze piekne wagi blizniakowU nas w 33+5 waży 2kg i lekarz mówi,że mało. Zaczęłam się stresować ☹
U nas w 33+5 waży 2kg i lekarz mówi,że mało. Zaczęłam się stresować pociesze Cię,ja 31+6 i 1619 gram na prenetralnych w klinice.nikt mnie nie straszył, waga koncowa do porodu w 40 tygodniu to 3kg.mój mąż ważył 2800 przy porodzie A ja 3300,także ciężka i tak nie będzie. Nie stresuj się!!!