Agnieszka2929
Fanka BB :)
Takie zatrzymywanie to podwojny bol jest dla nich najlepiej sn w 40 tyg z nimi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te skurcze rozrywaja mi miedniceJa takie brzydkie skurcze z twardnieniem I bolem menstruacyjnym mam od jakichs dwoch tygodni.Leze od pol roku,zeby ta ciaze w miare znow donosic chociaz do 33+0.
A Ty syna rodzilas sn? Co Twój mąż na to wszystko?Takie zatrzymywanie to podwojny bol jest dla nich najlepiej sn w 40 tyg z nimi
Zgłoś to może komuś znowTe skurcze rozrywaja mi miednice
Tak sn i tak samo się zaczelo jak tu moj maz to się nie odzywa ma moj samochod to se jeżdżą spokoj ma przez te tyg ma ni tylko ubrania dowieźć jutroA Ty syna rodzilas sn? Co Twój mąż na to wszystko?
Powiedzialy ze to nie tak szybko bo dopiero zaczynam brać a potem dostane inna dawkęZgłoś to może komuś znow
Ale sterydy zdaza podac I dziewczynki same beda oddychalyTo takie robienie podwojnego bolu jest uwazam bo albo sie uda albo nie a jak sie uda to niewiadomo na ile