Agnieszka2929
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2kgA ile w ogole dzieci teraz waza?
Tak tak,tez cos takiego przeszlam.Ale po paru dniach I to nie dalo juz rady.Bylo 33+0 I koniec,organizm mial dosc.Tez zakaz wstawania 5 dni :/
Czyli co rozkrecilo sie od nowa?Tak tak,tez cos takiego przeszlam.Ale po paru dniach I to nie dalo juz rady.Bylo 33+0 I koniec,organizm mial dosc.Tez zakaz wstawania 5 dni :/
Mi sie saczyly wody,bez skurczy...skurcze przyszly dopiero na piaty dzien.I nie dalo sie ich juz nijak powstrzymac,musieli rozciac szew na szyjce,bo mozna bylo grac jak na mandolinie...5 godzin I po sprawie.Ale moje dziecko wazylo tylko 1400.Czyli co rozkrecilo sie od nowa?
U mnie wod nie ma tylko ten sluz z krwia bole i rozwarcia to moze zatrzymaja ale brzuch mi nadal sie napinaMi sie saczyly wody,bez skurczy...skurcze przyszly dopiero na piaty dzien.I nie dalo sie ich juz nijak powstrzymac,musieli rozciac szew na szyjce,bo mozna bylo grac jak na mandolinie...5 godzin I po sprawie.Ale moje dziecko wazylo tylko 1400.
Ja takie brzydkie skurcze z twardnieniem I bolem menstruacyjnym mam od jakichs dwoch tygodni.Leze od pol roku,zeby ta ciaze w miare znow donosic chociaz do 33+0.U mnie wod nie ma tylko ten sluz z krwia bole i rozwarcia to moze zatrzymaja ale brzuch mi nadal sie napina
I jak lepiej?U mnie wod nie ma tylko ten sluz z krwia bole i rozwarcia to moze zatrzymaja ale brzuch mi nadal sie napina
Co ty boli nadal jak sie rusze to szarpie i klojeI jak lepiej?